“GÖSTERDİĞİNİZ YOĞUN İLGİDEN DOLAYI BOLU HALKINA TEŞEKKÜR EDERİZ”

Akaryakıt sektöründe hizmet veren Türkiye Petrolleri Borazanlar şubesi, deneyim ve profesyonel iş gücü ile Bolu halkına hizmet vermeye devam ediyor. Özel kampanyalarıyla kentin en uygun akaryakıt istasyonu olma özelliğini de taşıyor. 

HABER: SELDA SELİN ÖZBAY

Akaryakıt sektöründeki tecrübesiyle kalite farkını hissettiren, Güler yüzlü personeli ve modern şekilde dizayn edilen Türkiye Petrolleri Borazanlar şubesi istasyonu,  temiz, kaliteli ve uygun fiyatlı yakıtı almak isteyen müşterilerini bekliyor.

“BİZLERİ TERCİH ETTİKLERİ İÇİN ÇOK MUTLUYUZ”

Açıldığı günden itibaren yoğun bir ilgi ile karşı karşıya kaldıklarını söyleyen Türkiye Petrolleri istasyonu Borazanlar şubesi Müdürü Musa Kaplan, “Açıldığımız günden bu yana uygun fiyat politikası ile başladık. Halkımızın yoğun teveccühü ile bu kampanyamızı devam ettiriyoruz. Çok memnunuz. Vatandaşlarımız bizleri tercih ettikleri için çok mutluyuz. Bu şekilde de devam edeceğiz. Halkımızın bu yaklaşımı bizi daha da güçlendirdi. Böyle bir dönemde halkımızın ekonomik anlamda böyle bir desteğe ihtiyacı olduğunu firma olarak ta hissettik. Bizde bu zorlu dönemlerde elimizden gelen gayreti göstererek, fiyat olarak ve kalite olarak yansıtmaya devam edeceğiz” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

Editör: TE Bilisim