Bolu Ülkü Ocakları, "Damarlarındaki Asil Kanı Kirletme" sloganıyla Dörtdivan ve Gerede’de Türk Gençliğini uyuşturucu ve uyarıcı madde bağımlılığına karşı bilinçlendirmek adına eş zamanlı olarak broşür dağıtımı yaptı.

Haber: Ömer Çetinaslan

Bolu Ülkü Ocakları İl Başkanı İsmail Akgül, konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanlığı, Genel Başkan Olcay Kılavuz’un talimatları doğrultusunda Uyuşturucu İle Mücadele Platformu kapsamında Bolu ilimizin Dörtdivan ve Gerede İlçelerinde, İlçe Ocak başkanları öncülüğünde Türk Gençliğini uyuşturucu ve uyarıcı madde bağımlılığına karşı bilinçlendirmek adına "Damarlarındaki Asil Kanı Kirletme" sloganıyla eş zamanlı olarak broşür dağıtımı yapıldı.

Ülkücü Türk Gençliği, kutlu ocaklarımızda almış oldukları eğitim ve seminerleri yaşıtlarına aktararak onlarında bilinçlenmesine katkı sağlamaktadır. Türk Gençliğinin her türlü bataklığa ve karanlığa sürüklenmesine sessiz kalmayacağımızı, bu uğurda yılmadan çalışacağımızı bir kez daha haykırıyoruz. Ülkücü Türk Gençliği olarak mücadelemiz son nefes son nefer son damla kana kadardır. Ne mutlu Türk'üm Diyene!” ifadelerini kullandı.

ü

Editör: TE Bilisim