Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım’ın takdirleriyle, Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanı Cihan Özkalem tarafından Ülkü Ocakları Kıbrıscık İlçe Başkanlığına Hasan Ercan atandı.

HABER: ASLI AKIŞ

Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanı Cihan Özkalem oluruyla, Ülkü Ocakları Kıbrıscık İlçe Başkanlığı’na Hasan Ercan’ın atandığı açıklandı.

Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanı Cihan Özkalem, Bolu’da il başkanı ve hizmet binası olamayan hiçbir ilçe kalmadığına işarete ederek;  “Ülkücü hareket tarihinde ve Kıbrıscık ilçemizde ilk kez Ülkü Ocakları açılarak ilçe Başkanı ataması yapılmıştır. Bu atama ile Bolu İlimizde Ülkü Ocakları olarak, hizmet binamız ve İlçe Başkanımız olmayan hiçbir ilçe kalmamıştır. İlimiz ve ilçelerimizin hepsinde Türk Gençliği Ülkü Ocaklarına emanettir. Bu sorumluluk ile yeni atanan İlçe Ocak Başkanımız Hasan Ercan ve görevde bulunan tüm ocak Başkanlarımıza başarılar dileriz.

Unutmamalıdır ki, Ocağa Giden Genç; Madde Bağımlısı olmaz!, Hırsız olmaz, arsız olmaz!, Vatan haini olmaz!, Devlete düşman olmaz! , Alparslan, Fatih, Atatürk, Başbuğ Olur, ADAM OLUR” ifadelerini kullandı.

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ