Ülkü Ocakları İl Başkanı Cihan Özkalem, 1000 öğrenciye karne hediyesi olarak “Odak 2023 Anlayarak Hızlı Okuma Yazılımı” dağıtılacağını bildirdi.

Haber: Aslı Akış

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından öğrencilere yönelik hazırlanan “ODAK2023 Anlayarak Hızlı Okuma Yazılımı”  2022-2023 eğitim öğretim yılının son ermesiyle karnesini alan öğrencilere dağıtılacak. Öğrencilere müjdeli haberi Ülkü Ocakları İl Başkanı Cihan Özkalem sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

“1000 KARDEŞİMİZE HEDİYE EDECEĞİZ”

Özkalem, “Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Merkezimiz tarafından büyük titizlikle geliştirilen “Odak 2023 Anlayarak Hızlı Okuma Yazılımı” karnesiyle Ülkü Ocaklarımıza gelen 1000 kardeşimize hediye edeceğiz” diyerek “Yıl boyunca dersliklerde ter döken genç kardeşlerimizi sevindirmek ve karne hediyesi vermek adına, başta Türk gençliğinin hizmetine sunmuş olduğumuz kullanıcılarının dikkatlerini arttırmak, odaklanma becerilerini geliştirmek ve okuma bozukluklarını gidermek amacıyla geliştirilmiş olan eğitim programımızı hediye edeceğiz” ifadelerini kullandı.

“MOTOR BECERİLERİNİ GELİŞTİRMEKTEDİR”        

Odak 2023 programımızın hazırlanmasında ve geliştirilmesinde farklı meslek ve uzmanlık gruplarının desteğinden faydalanılmış, program içeriği ise hassas süreç ve yönetimlerin yürütülmesi ile pedagojik gelişimi destekleyici ve milli manevi değerleri haiz bir muhtevaya kavuşmuştur. Odak 2023 yazılımı kullanıcılarına herhangi bir teknik öğretmemekte, kullanıcılarının motor becerilerini geliştirmektedir. Bu nedenle kullanım sonrası elde edilmiş olan becerilerin zamanla kaybolması söz konusu değildir.” dedi.

“DESTEĞİNİ ESİRGEMEYEN HEREKSE TEŞEKKÜR DİYORUZ”        

Açıklamasının sonunda Odak 2023 yazılımlarının gençlere hediye edilmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek; “Odak 2023 yazılımlarımızın gençlerimize hediye edilmesinde büyük emeği geçen Başta Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanımız Sayın Ahmet Yiğit Yıldırım Beyefendiye, MHP Bolu İl Başkanı İlhan Durak, MHP Bolu Milletvekilimiz İsmail Akgül ve desteklerini bizden esirgemeyen tüm iş adamlarımıza teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

Editör: Oğuzhan EKE