(Haber: Oğuzhan Eke) - Bolu ziyaretinde Ümit Özdağ’a “Ucube” diyen M.B. isimli vatandaş, kandil simidi dağıtan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a, “Bir tane simit ver, bir tane resim çek, sonra da oy iste” diyerek tepki gösterdi.

Bolu Belediyesi tarafından Mevlid Kandili kapsamında Kent Meydanı’nda kandil simidi dağıtıldı. Simit dağıtımına Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan da katıldı. Özcan, vatandaşlara simit ikram ederken, daha önce Ümit Özdağ’a tepki gösteren M.B. isimli şahıs, Başkan Özcan’a tepki gösterdi.

M.B., “Başkan, bu yaptığın oldu mu? Bir tane simit ver, bir tane resim çek, sonra da oy iste? Şu saatte şurada, sıcakta bekletiyorsun insanı. Ayıp be” dedi. Kısa süreli şaşkınlık yaşayan Başkan Özcan ise, “Ben ona bir şey dedim mi?” ifadelerini kullandıktan sonra simit dağıtmaya devam etti.

ÜMİT ÖZDAĞ’A “UCUBE”

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Ekim 2022’de Bolu’yu ziyaret etti. İzzet Baysal Caddesi üzerinde esnaf ziyareti yapan Özdağ ile M.B. isimli şahıs arasında tartışma yaşandı. Türkiye kamuoyuna düşen olayda, M.B., Özdağ’a, “Siz ucubesiniz ben size oy vermem” demişti.

Editör: Oğuzhan EKE