Eğitim Sen Bolu Şube Başkanı Zehra Kulalı Gezici, Eğitim- Sen Genel Başkanı Feray Aytekin Aydoğan’ın Bolu’ya geleceğini ve düzenledikleri panele katılacağını söyledi. Gezici; “13-14 Mayıs Pazartesi günü Eğitim Sen Genel Başkanımız Feray Aytekin Aydoğan’ın katılımı ile bazı okullarımızda çalışmalar yapacağız. Mevcut iktidarın 17 yıllık süreçte eğitimde yaptığı tüm değişim ve dönüşümlerin aslında veli, öğrenci ve öğretmen yararına olmadığını biliyoruz. Bu değişiklikleri yapanlar bir avuç insan bunu unutmayalım bizler milyonlarız” dedi.

Haber: Aslı Akış

Zehra Kulalı Gezici Eğitim-Sen Genel Başkanı Feray Aytekin Aydoğan’ın katılımı ile gerçekleşecek panele tüm eğitim emekçilerine davete bulundu. Gezici; “Üyemiz olsun olmasın bütün eğitim emekçilerini bu süreçte söz söylemeye davet ediyoruz” diye konuştu.

“OKULLARIMIZDA ÇALIŞMALAR YAPACAĞIZ”

Eğitim Sen Bolu Şube Başkanı Zehra Kulalı Gezici, panelde öğretmenlik meslek yasa tasarısını konuşacaklarını belirterek; “Bolu Eğitim Sen olarak 13-14 Mayıs Pazartesi günü Eğitim Sen Genel Başkanımız Feray Aytekin Aydoğan’ın katılımı ile bazı okullarımızda çalışmalar yapacağız. Bu çalışmalar daha çok eğitimde yaşanılan dönüşüm ve eğitim emekçilerinin yaşadığı sorunlar üzerinden bir buluşma gerçekleştireceğiz.

13 Mayıs bizim için çok önemli. Saat 17.30’da Turizm Otelcilik Meslek Lisesi toplantı salonunda genel başkanımızın katılımı ile bir panel gerçekleştireceğiz.  Bu panelde önümüzdeki süreçte yaşayacağımız eğitim emekçilerini çok yakından ilgilendiren öğretmenlik meslek yasa tasarısını konuşacağız. Biz biliyoruz ki mevcut iktidarın 17 yıllık süreçte eğitimde yaptığı tüm değişim ve dönüşümlerin aslında veli, öğrenci ve öğretmen yararına olmadığını biliyoruz. Elimizdeki kesin veri budur. Dolayısıyla bu süreçte bize ne getirip götüreceğini panelde konuşma fırsatımız olacak.  Bu değişiklikleri yapanlar bir avuç insan bunu unutmayalım bizler milyonlarız. Bir arada olursak değiştirebileceğimizi düşünüyoruz. Üyemiz olsun olmasın bütün eğitim emekçilerini bu süreçte söz söylemeye davet ediyoruz. 13 Mayıs 17.30’da Turizm Otelcilik Meslek Lisesinde olmayı diliyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Editör: TE Bilisim