Bolu İl Müftülüğü tarafından her ay düzenli olarak yapılan Din Görevlileri Kasım Ayı Toplantısı Bolu Valisi Erkan Kılıç’ın katılımları ile Bolu İl Müftülüğü Konferans Salonu’nda gerçekleşti.

Haber: Servet Gökçek

Toplantıya, Bolu Valisi Erkan Kılıç, İl Müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu, Müftü Yardımcıları, Şube Müdürleri, Vaizler, Müftülük Personeli, şehir merkezi ve köy camilerindeki Din Görevlileri katıldılar.

Toplantıda, Bolu İl Müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu tarafından selamlama konuşması yapılarak; personel durumu, irşat hizmetleri, camiler ve Din Görevlileri başta olmak üzere müftülüğün il genelinde yürütülen çalışmaları hakkında bilgiler sunuldu.

Müftü Tahiroğlu’nun açılış konuşmasından sonra Bolu Valisi Erkan Kılıç, toplantıya katılan görevlilere hitap etti: “Sizler toplumumuzun manevi rehberlerisiniz. Bu bilinçle gönüllerde taht kurarak dîni, millî ve mânevi değerlerimizi vatandaşlarımıza aktarmak gibi bir göreviniz var. Ayrıca kamu-vatandaş arasında köprü vazifesi gören ulvi bir hizmeti yerine getiriyorsunuz. İl Müftümüz başta olmak üzere siz değerli din görevlilerimize, müftülük personeline teşekkür ediyor, çalışmalarınızda kolaylıklar ve başarılar diliyorum” dedi.

Editör: TE Bilisim