Bolu Valisi Erkan Kılıç başkanlığında 28 Mayıs Pazar günü ikinci turu yapılacak olan Cumhurbaşkanı Seçimi öncesi alınacak tedbirlerin görüşüldüğü “Seçim Güvenliği Toplantısı” gerçekleştirildi.

Haber: Aslı Akış

Toplantıya, Bolu Vali Yardımcısı Fatih Damatlar, ilçe kaymakamları,  İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Haluk Saygılı katılım sağladı.

Vali Erkân Kılıç, Valilik binasındaki Abant Toplantı Salonu'nda Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turu öncesinde alınacak seçim tedbirleri değerlendirildi.

Toplantıda seçim güvenliği ile ilgili tüm tedbirlerin aksaklığa mahal vermeyecek şekilde alınması, sandık kurullarının güvenliğinin sağlanması, oy kullanma esnasında huzur ve güvenliğini bozacak durumlara mahal verilmemesi, oy kullanma işleminin güvenli bir şekilde başlayıp sonlandırılması, seçim yasaklarının özenle ve dikkatle uygulanarak aksaklığa mahal verilmemesi hususları ile ilgili gündem maddeleri görüşülüp karar bağlandı.

Bolu Valisi Erkan Kılıç, “Seçim Güvenliği Toplantısı”na dair paylaşımda bulunarak “28 Mayıs Pazar günü ikinci turu yapılacak olan Cumhurbaşkanı Seçimi'nde vatandaşlarımızın huzur ve güven ortamında oy kullanabilmeleri için alınan ve alınacak tedbirler görüştük” dedi.

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ