(Haber: Huri Afacan) - İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Mansur Şen’in, Yaşamkent Mahallesi’nde sohbet ettiği vatandaş, “Sürekli kredilerle idare ediyoruz” dedi.

Yerel seçim çalışmalarına mahalle mahalle devam eden İYİ Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Mansur Şen, Yaşamkent Mahallesi’nde kurulan, semt pazarını ziyaret etti. Burada vatandaş ve esnaf ile sohbet eden Şen, Fatma Bayrak isimli vatandaş ile dikkat çeken bir diyalog yaşadı. 

Fatma Bayrak, ekonomik şartlardan şikâyet ederek, “20 yıldır takıldık gidiyoruz ama benzinimiz bitti. Para bitti aşk bitti. Sürekli kredilerle idare ediyoruz. Çek kredi çek kredi nereye kadar?” dedi. Bayrak, sohbetin sonunda,

Şen için bir mani yazdı: “Mansur derler adına, doyulmuyor tadına. Söyle Mansur oğluma, doğru gitsin yoluna”

“FATMA ABLA GİBİ BİZ DE AYNI KAYGILARI TAŞIYORUZ”

Yaşanan bu diyalog sonrası İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Mansur Şen, “Yaşamkent Mahallesi Kapalı Pazarı’nda rastlaştığımız Fatma Abla gibi bizde aynı kaygıları taşıyoruz. Ekonomik sıkıntılar ve yoksulluk Pazar yerinde de kendini hissettiriyor. Emeklinin hali perişan. Bu ülke saltanat düzenini süren mevcut iktidara, milletimize ümit ve güven veremeyen ana muhalefete mecbur değil. Biz ülkemize, milletimize  güveniyoruz. Bizim geleceğin aydınlık, güzel ve iyi günlerine inancımız tam. Biz varız İYİ’ler var. Hep birlikte başaracağız” dedi.

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ