(HABER: SERVET GÖKÇEK)- Dün geçirdiği kalp krizinin ardından hayata gözlerini yuman AK Parti Bolu İl Seçim İşleri Başkanı Avukat Fikret Çıracı için Bolu Adliyesi önünde tören gerçekleştirildi.

fot galeri gif

Törene AK Parti Eski Bolu Milletvekili Arzu Aydın, Bolu Barosu Başkanı Av. Perihan Bengü Akşemsettinoğlu Yılmaz, AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, avukatlar ve yakınları katıldı.

Hepiniz adına Fikret görüşmek üzere

Törende konuşan Bolu Barosu Başkanı Av. Perihan Bengü Akşemsettinoğlu Yılmaz, “Bilmeyenler için biraz paylaşmak istiyorum. Fikret benim dönem arkadaşım. Aynı zamanda mesleğe başladığımda bu koridorlarda beraber görev yaptık. Fikret gerçekten çok gençti. Ben seninle gurur duyuyorum. Bütün seni sevenler burada. Hayat görüşlerimiz ayrı olabilirdi. Ama her şeyi konuşurduk, gülerdik, dertleşirdik. Hayata ayrı pencerelerden bakmayı öğretti. Çok üzgünüm. Burada bir tören yapmadan göndermek istemedik. Hiçbir zaman görmedim mesleğine aykırı bir tavrını. Hepiniz adına Fikret görüşmek üzere. Allah rahmet eylesin. Sabırlar diliyorum.” dedi.

Merhum Çıracı, okunan Kuran-ı Kerim’in ardından dualar edilerek son yolculuğuna uğurlandı.

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ