Veteranlar futbol turnuvasına Çarşamba günü oynanan karşılaşmalar ile devam edildi. 4’üncü karşılaşmaların oynandığı gecede takımlar artık ikinci tur için geri sayıma geçti.

Haber: Burhan Yeşiltaş-Fahri Gündüz

Güzel Sur İnşaat rahat kazandı

Köroğlu Beton ile Güzel Sur İnşaat arasında oynanan maçta karşılaşmada üstün olan taraf Güzel Sur takımıydı. Rakip filelere 10 gol Güzel Sur İnşaat gönderirken, Köroğlu 2 gol ile karşılık verdi. Güzel Sur İnşaat puanını 4’e yükseltirken Köroğlu Beton şuana kadar puanla tanışamadı.

Gol düellosunda kazanan çıkmadı

Bolu 14 FK ile Kızık BESK arasında oynanan karşılaşma gecenin en heyecanlı müsabakası oldu. Her iki takımda denk kuvvetlerle sahada olurken, sahada kıyasıya bir müsabaka oynandı. 4 golün atıldığı maçta 2-2’lik skor çıkarken puanlar paylaşıldı.

Sem Mak rahat kazandı

Pres 14, Sem Mak karşılaşmasında toplamda 5 gol oldu. Bu sezon geçtiğimiz yılki performansından bir hayli uzak kalan Pres 14 centilmence mücadele etmeye çalışırken grupta kalan diğer maçlarından alacağı puanlarla ikinci turu yakalamak istiyor. Sem-Mak takımı ise kaldığı yerden devam ediyor. Sem-Mak, Pres 14 takımını 4-1 ile geçerek puanını 6 yaptı. Sem-Mak ikinci tura göz kırptı.

Toar Yapı farklı galip

C gurubu karşılaşmasında ise Toar Yapı, Kırmızı Şimşekler karşı karşıya geldi. Kırmızı Şimşekler güçlü rakibine direnmeye çalıştı. Bir ara karşılaşmayı 3-2 ye getiren Kırmızı Şimşekler, Toar Yapı’nın etkili silahlarına karşı koyamayınca karşılaşmayı 7-2 kaybetti.

Afacanlar’dan net sonuç

Karakköy Kop ile Afacanlar arasında oynanan karşılaşmayı Afacanlar 9-2 kazanarak puanını 6 yaptı.

Bankacılar koltuğu bırakmadı

Bankacılar ile Kocadağ karşısında farka koştu. Bankacılar karşılaşmayı 7-1 kazanarak puanını 7 yaparken liderlik koltuğunu bırakmadı.

veteranlar (11)veteranlar (9)veteranlar (10)veteranlar (8)-1veteranlar (7)-1veteranlar (6)-1veteranlar (5)-1veteranlar (4)-1veteranlar (3)-1veteranlar (2)-1veteranlar (1)-1

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ