Sanayi sitesinde esnafla bir araya gelen ve ilgiyle karşılanan Yeniden Refah Partisi Bolu Milletvekili Adayı Sadettin Baskın, “Bolu sanayi esnafının göstermiş olduğu ilgi ve alakaya teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Basın Bülteni

Yeniden Refah Partisi Bolu Milletvekili Adayı Sadettin Baskın ve teşkilatının Bolu sanayi sitesinde esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Esnafların sorunlarına dikkat çeken Baskın, küçük esnafın sıkıntılarına çözüm bulmak için çaba harcadığını söyledi.

Baskın ve teşkilatının ziyareti sırasında Bolu sanayi esnafı, sıcakkanlılığı ve samimiyetiyle dikkat çekti. İkramlarla karşılanan Baskın, esnafların sıkıntılarını yakından dinleyerek çözüme ulaşmak için çaba sarf etti.

Baskın, seçildiği takdirde mecliste küçük esnafın sorunlarına çareler üreteceğini ve destek paketleri hazırlayacağını açıkça ifade etti.

“İLGİ VE ALAKAYA TEŞEKKÜRLERİMİZİ SUNUYORUZ”

Gösterilen ilgi için teşekkür eden Milletvekili Adayı Baskın, “Bolu sanayi esnafının göstermiş olduğu ilgi ve alakaya teşekkürlerimizi sunuyoruz. Yeniden Refah Partisi'nin küçük esnafa verdiği önem ve destek, Türkiye'nin milli görüşüne uygun bir çizgide olduğunu bir kez daha gösterdi” dedi.