Yeniden Refah Partisi Bolu İl Teşkilatı, Yukarı Çarşı esnafını ziyaret ederek esnafın sorunlarına kulak verdi.

 Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Sadettin Baskın, Merkez İlçe Başkanı Faruk Bayrakdar ve beraberindeki heyet Yukarı Çarşı esnafını ziyarette bulundu.

Ziyaretin ardından Yukarı Çarşı esnafından güzel teveccüh aldığını belirten Yeniden Refah Partisi Bolu İl Başkanı Sadettin Baskın, “Bolu esnafları ziyaret kapsamında bugün çok ciddi, çok güzel, çok ehemmiyetli bir çalışma yaptık. Bolu'muzun kalbi olarak gördüğümüz Yukarı Çarşı esnafımızdan çok güzel teveccüh aldık. Erbakan Hocamızın siyasetini çok özlediklerini, o dönemde yapılan çalışmaların çok verimli olduğunu şimdi de Dr. Fatih Erbakan'ın aynı çalışmaları yapacağını umut ettiklerini birçok esnafımız bize ifade etmiştir.

“EKONOMİMİZİ DÜZELTMEK İÇİN GEREKLİ ADIMLARI ATACAĞIZ”

Ayrıca yapılan bu çalışmalardan Yeniden Refah Partimiz halkımızın dosdoğru bir siyasete hakiki anlamda Milli Görüş'e hasret kaldığını çok net bir şekilde ifade etmiştir. Halktan bu bilgiler doğrultusunda çalışmalarımızı bu yönde ilerleterek inşallah Yeniden Büyük Türkiye'yi Adil Düzen, Milli Görüş çerçevesinde kuracağız. Bu istikamette ekonomimizi düzeltmek için gerekli adımları atacağız. Üretime dayalı istihdam adımlarını atacağız. İhracatımızı, ithalatımızın üzerinde rakamlar olarak yansıtacağız inşallah. Elhamdülillah bu çerçevede yaptığımız çalışmalar çok olumlu olmuştur. Allah teveccüh gösteren halkımızdan razı olsun” şeklinde konuştu.

TÜM ESNAFI TEK TEK DOLAŞTILAR

Yeniden Refah Partisi Bolu Merkez İlçe Başkanı Faruk Bayrakdar ise, sadece seçim zamanı değil geçim zamanı da halkın yanında olduklarını belirterek “Bolu esnafımız, özellikle Yukarı Çarşı esnafımız bizler için çok kıymetli. Fakat bu süreçte onların ne denli zorluk çektiğine bizler de şahit olduk. Dertlerini dinledik. Dertlerinin dermanının Yeniden Refah'ta olduğunu onlara anlattık. Bizlerin diğer partilerden en büyük farkı sadece seçim zamanı değil geçim zamanı da halkımızın yanında olmamızdır. Bu sebeple bizleri güler yüzleriyle kabul eden değerli yukarı çarşı esnafımıza çok teşekkür ediyoruz. Kimse unutmasın ki ‘Refah gelecek, yüzler gülecek’ ifadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilisim