(Haber: Huri Afacan) - Yeniden Refah Partisi Bolu İl Başkanlığı, parti binasında aday tanıtım toplantısı gerçekleştirerek Yeniçağa Belediye Başkan Adayını açıkladı. Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Sadettin Baskın tarafından açıklanan isim Fatma Erbil oldu.

foto galeri gif-2

Parti binasında aday tanıtım toplantısı düzenleyen İl Başkanı Sadettin baskın,  kadınlara verdikleri değeri belediye başkan adayı çıkarttıklarını aktararak, “tüm Bolu halkına da bir kez daha göstermiş olduk. Bu vesileyle tüm kadınlarımızdan destek bekliyoruz. Daha önce Bolu Gerede Mengen Gökçesu Göynük belediye başkan adaylarını açıkladık. Bugün de Yeniçağa belediye başkanımızı açıklıyoruz yarın Dörtdivan cumartesi günü ise tüm ilçe belediye başkan adaylarımız netleşmiş ve ilçe seçim kuruluna başvuruları yapılmış olacaktır Allah'ın izniyle Bolumuza hayırlı hizmetler  yapacak milli görüş belediyeciliği çok yakında Bolu'da olacak” dedi.

Daha önceki görevleri

Yeniçağa Belediye Başkan Adayı Fatma Erbil, Yeniçağa ilçesinden geçmiş dönem AK Parti kadın kolları başkanlığı, Erbakan vakfı hanım kurucular kurulunda görev almış, Yeniden Refah partisi  kadın kolları İlçe başkanlığı görevinde bulunmuş ve şu anda Yeniçağ'da bir STK'da görev yapıyor.

Editör: Servet GÖKÇEK