(HABER: BURHAN YEŞİLTAŞ-FAHRİ GÜNDÜZ)-Boluspor’un deneyimli isimlerinden Berk Yıldız, ligin 12.haftasında oynanacak olan Sakaryaspor maçında golle tanışmak istiyor. Son haftalarda Boluspor’un hücum bölgesinde en etkili silahı olan Berk Yıldız, Gençlerbirliği karşısında gole çok yaklaşmıştı.

Kırmızı beyazlıların başarılı kanat oyuncusu, Gençlerbirliği karşısında 10 bin 582 metre koşarak takımın en çok alan kat eden oyuncusu oldu.

Son haftalardaki performansı ile yüz güldüren Berk Yıldız bir türlü gol şanssızlığını kıramıyor. Antrenmanlarda ki performansını maçlara yansıtan Berk Yıldız, Boluspor’un başarısı için mücadele etmeye devam ediyor. Gol yollarında takımın 3.bölgede en etkili silahı olan yıldız oyuncu bir türlü şanssızlığın kıramıyor. Gençlerbirliği karşısında oynadığı futbolla tüm dikkatleri üzerine çeken Yıldı, bir türlü çok istediği golü filelerle buluşturamadı.

SAKARYASPOR KARŞISINDA ŞANSSIZLIĞA SON VERMEK İSTİYOR

Antrenmanlardaki isteği ve arzusuyla teknik direktör Yalçın Koşukavak’ın yüzünü güldüren Berk Yıldız, Sakaryaspor maçında Boluspor forması ile 560 gün sonra gol atmak istiyor. Boluspor forması altında en son 1 Mayıs 2022 tarihinde Adana deplasmanında gol atan Berk Yıldız tüm dikkatini Sakaryaspor maçına verdi.  Son haftalarda ki futbolu ile de taraftarın alkışını alan Berk Yıldız, 560 gün sonra Boluspor forması ile gol atmak istiyor.

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ