Zafer Partisi Mahalli İdarelerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı İsmail Türk, partisinin il kongresi için geldiği Bolu’da, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ı Zafer Partisi’ne davet etti.

Bolu’da Zafer Partisi’nin ilk il kongresi gerçekleştirildi. Hakan Perçin’in il başkanı seçildiği kongreye katılan, Zafer Partisi Mahalli İdarelerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı İsmail Türk, yaptığı konuşmayla dikkat çekti.

Türk, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın mülteciler hakkındaki çıkışını hatırlatarak, “Teşkilatları sık sık gezmekten, iletişim kurmaktan yana biriyim. Bolu çok önemli… Bolu Belediye Başkanınız vesilesiyle Türkiye’nin gündemine giren, Suriyeliler meselesinde bizden sonra belki en çok duyarlılıkta faydası olan bir Belediye Başkanına sahipsiniz” dedi.

Türk, Özcan’ın Cumhuriyet Halk Partisi’nden ihraç edileceğini de dile getirerek, Zafer Partisi’nde görmek kendisini görmek istediklerini dile getirdi. Süleyman Demirel’den alıntı yaparak, “Bizim partimize geçmesini, yerel idarelerden sorumlu bir başkan yardımcısı olarak dilerim. Rahmetli Demirel’in çok güzel bir sözü var, ’24 saat çok uzun bir zamandır. Geçmiyorum, gelmiyorum demelere bakmayın siz” açıklamasına bulundu.

Editör: TE Bilisim