Ziraat Mühendisleri Odası Bolu Temsilciliği 46. Genel Kurulu yapıldı. Genel kurulda yapılan seçimde mevcut Başkan Niyazi Kalfa tek liste halinde yapılan seçimlerde tekrar başkan seçildi.

HABER: MEHMET FATİH YALINIZ

Ziraat Mühendisleri Bolu Temsilciliğinin Genel Kurulu Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından yapılan seçimde mevcut Başkan Niyazi Kalfa tekrar başkanlığa seçildi.

Seçimden sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Kalfa, mesleğe ve tarıma daha iyi hizmet vermek için çalışacaklarını söyledi. Kalfa, “Ziraat Mühendisleri Odası Bolu Şubesi’nin 46. Genel Kurulunu yaptık. Genel kurulun sonunda da seçimlerimizi yaptık. Arkadaşlarımız tekrar bu göreve layık gördüler, bizi tekrar seçtiler, kendilerine teşekkür ediyorum. Kendi mesleğimizi severek bu görevi de severek yapıyoruz. Arkadaşlarımla birlikte daha iyi işler yapacağımıza, mesleğimize ve tarıma daha iyi hizmet vereceğimize inanıyorum.” diye konuştu.

Ziraat Mühendisleri Odası Bolu Temsilciliğinin yönetim kurulu şu isimlerden oluşuyor: Niyazi Kalfa, Alaattin Özkaner, Rana Dişa, Özlem Şensoy, Murat Bulut. Yedek Üyeler; Ece Yamaner, Abidin İşler, Hasan Yıldırım, Mustafa Madenoğlu, Özgür Oflaz. Genel merkez delegeleri: Niyazi Kalfa, Hasan Yıldırım.

Editör: TE Bilisim