Sağlık Bakanlığının Çin’den getirdiği Covid-19 aşısı, huzurevleri, yaşlı ve engelli bakımevlerinde kalan vatandaşlara ve çalışanlara da uygulanmaya başladı. Bolu Valisi Ahmet Ümit, Bolu’da 6 bin 500’e yakın sağlık çalışanı aşı işleminin devam ettiğini belirterek huzurevi sakini ve çalışanı içinde aşılama çalışması başladığını duyurdu ve huzurevleri ile Resmi/Özel Rehabilitasyon Merkezlerindeki aşılanama yapılacak kişiler hakkında bilgiler verdi.

Haber: Aslı Akış

Bolu’da ilk olarak izzet baysal vakıf huzurevi ve izzet baysal çakmaklar huzurevinde Bolu İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Başkanlığı ekiplerince Huzurevinde aşılama noktası kuruldu. İlk olarak Huzurevi personellerine aşı çalışması yapıldı. Daha sonra Huzurevinde kalanlara aşılama çalışması yapıldı.

Bolu Valisi Ahmet ümit sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak; “Sağlık Bakanlığımızın belirlediği Covid-19 aşılama programı kapsamında 6 bin 500’e yakın sağlık personelimizin aşı işlemleri sürerken, huzurevlerimizdeki 115 yaşlımız, Resmi/Özel Rehabilitasyon Merkezlerindeki 18 yaş üstü 55 engellimiz ve bu kurumlardaki 190 çalışanımızın aşılanmasına da başlandı” dedi.

Editör: TE Bilisim