(HABER: SERVET GÖKÇEK)- Bolu Valisi Erkan Kılıç Başkanlığında “2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı İkinci Dönem Tedbirleri Toplantısı” Bolu Milli Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Bolu İl Millî Eğitim Müdürlüğü, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı işbirliği ile düzenlenen toplantıya, Bolu Valisi Erkan Kılıç, Vali Yardımcıları Fatih Damatlar, İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Mehmet Avcı, okul idarecileri, okul aile birliği başkanları, sivil toplum örgütlerinin yetkilileri ve ilgili taraflar katıldı.

2023-2024 eğitim-öğretim yılı birinci dönem çalışmalarının değerlendirildiği toplantıda, ikinci dönemde çocukların ve gençlerin huzur ve güven ortamı içerisinde eğitimlerini sürdürebilmeleri amacıyla alınan tedbirler ve yapılması planlanan çalışmalar görüşüldü.

Toplantıda, ''Okul Çevresi Asayiş/Trafik Güvenliğinin sağlanması ve çocuklarımızın huzur ve güven içinde eğitim öğretimlerini sürdürebilmeleri amacıyla alınması gereken tedbirler değerlendirildi.

Toplantı, soru-cevap kısmı ile sona erdi

Editör: Servet GÖKÇEK