Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili Özgür Özel, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan talep ettiği randevuya ilişkin açıklamalarda bulundu. Özel, başkanın Bolu'ya yatırımlar konusunda randevu istediğini aktardı. Özel, Özcan AK Partili olmadığı için randevu taleplerinin geri çevrildiğini ileri sürdü.

Haber: Aslı Akış

Kendi iktidarları dönemindeki Cumhurbaşkanının, parti rozetini çıkaracağını ve herkese eşit mesafede duracağını kaydeden Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili Özgür Özel, partiye sadakat değil, yönettiği şehre liyakat ilkeleriyle bağlı belediye başkanlarının gelişinde halılar serileceğini söyledi.

Özel; “Devletin başında biri var, ‘Ben Cumhurbaşkanıyım, milletim seçti’ beni diyor. Bolu’nun seçtiği bir belediye başkanını sırf kendi partisinden değil diye, 52 kez randevu talebini geri çeviren anlayış. Bu partili Cumhurbaşkanlığı krizidir. Tanju Başkan çok iyi bir Bolulu olduğu için, aldığı oya bakarsanız Bolu’daki CHP gücünün çok ötesinde bir Bolu ittifakı ile seçildiği için, ısrarla randevu talep etmiş. Elinin tersiyle itiyor, partili cumhurbaşkanı tek adam yönetimi. Devleti getirdikleri nokta budur" dedi.

windows 8.1 pro satın al

Editör: TE Bilisim