(Haber: Aslı Akış ) – MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül, Anadolu Otoyolu'nun Bolu Dağı tüneli Ankara istikametindeki çalışmaların tamamlanarak yeniden trafiğe açılmasından dolayı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’na teşekkür etti.

Yıl içinde heyelan nedeniyle ulaşımın kesintiye uğradığı Anadolu Otoyolu Bolu Dağı Tüneli'nde ki onarım ve yenileme çalışmaları tamamlanarak yapılan tünel araç trafiğine açıldı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 90 metre uzatılan Bolu Dağı Tüneli'nin açılışını yaptı.

MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül, TBMM’den yaptığı konuşmasında; “İki metropol arasında önemli bir geçiş güzergâhı olan Bolu Dağı Tüneli’mizin İstanbul-Ankara istikameti 25 Eylül Pazartesi günü trafiğe kapatılmıştı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yaklaşık bir ay gibi kısa bir sürede yapılan çalışmalar sonucunda bölgede meydana gelen heyelanların vatandaşlarımıza olumsuz etkilerini ortadan kaldırmak için yapılan çalışmalar tamamlanmış, Bolu Dağı Tüneli Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Abdulkadir Uraloğlu’nun da katılımıyla trafiğe açılmıştır” şeklinde konuştu.

Akgül, Cumhur ittifakı olarak vatandaşların huzur ve güvenliği adına her türlü projenin gerçekleşmeye devam edeceğine işaret ederek; “Bu yapılan çalışmalardan dolayı Sayın Bakanımıza teşekkür eder, Cumhur İttifakı’mızın her zaman vatandaşlarımızın huzuru ve güvenliği için projelerini gerçekleştirmeye devam edeceğini yüce Türk milletimize saygılarımızla arz ederiz” ifadelerini kullandı.