Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu Haberleri

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu haberleri ve güncel Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu gelişmeleri, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ile ilgili tüm video, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu fotoğrafları ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu haberleri Köroğlu Gazetesi | Bolu sitemizde


HABER

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bolu Dağı Tüneli'nin heyelanlara karşı güçlendirilmesine yönelik 2. etap çalışmalarına temmuz ayında başlayacaklarını duyurdu.

HABER

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ramazan Bayramı öncesinde otoyollarda alınan tedbirlerle ilgili bilgi almak ve değerlendirmelerde bulunmak üzere Ankara-Niğde...

EKONOMİ

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, emeklilerin trenlerde bu gece yarısı itibarıyla yüzde 10 indirimli seyahat edeceğini duyurdu.

HABER

AK Parti Bolu Belediye Başkan adayı Muhammed Emin Demirkol, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'nun kentteki temaslarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

HABER

Bolu’yu ziyaret eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, D-100 kara yolunda inceleme yaparak, “En acil olan kavşaktan başlayacağız" dedi.

ULUSAL

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, süper hızlı trenle Ankara - İstanbul arasındaki seyahat süresinin 80 dakikaya ineceğini söyledi.

HABER

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 2024 yılı itibariyle şehirlerarası yolcu otobüslerinde hız takip döneminin başlayacağını açıkladı.

ULUSAL

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Yollarımızı akıllı ve otonom teknolojilerle donatarak, hızlı ve emniyetli yol altyapısı tesis ediyoruz.

ULUSAL

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle 24-30 Kasım tarihleri arasında öğretmenlere yüzde 50 indirim uygulanacağını...

HABER

MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül, Bolu Dağı tünelindeki çalışmaların tamamlanarak yeniden trafiğe açılmasından dolayı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’na...

HABER

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, yenilenen Bolu Dağı Tüneli'nin uzunluğunu 3 bin 115 metreye çıkardıklarını belirtti.

HABER

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Anadolu Otoyolu'nun Bolu Dağı geçişi Ankara istikametinde çalışmaları tamamlanan 23 kilometrelik yolun açılışını gerçekleştiriyor.