(HABER: BURHAN YEŞİLTAŞ)-Bolu’da uzun yıllardır esnaflık yapan aynı zamanda Boluspor yönetim kurulu üyesi Murat Ceylan, Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Bolu Belediye meclis üyeliği için aday oldu.

İlimizde yaptığı projelerle adından sıkça söz ettiren İş insanı Murat Ceylan, 31 Mart'ta yapılacak mahalli idareler seçimlerinde CHP’den Bolu Belediye Meclis Üyesi adayı oldu. Ceylan, Bolu’ya katkı sağlamak ve halkın temsilcisi olarak görev yapmak istediğini belirtti.

CHP Bolu Belediye Meclis Üyesi adayı Ceylan; “Bolulu hemşerilerim, partililerim ve büyüklerim; Öncelikle sizlere sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Bugün Bolu’ya daha fazla hizmet ve gençliğimizin enerjisini, dinamizmini belediyemizde daha fazla hissettirmek amacıyla, bir yola çıkıyoruz. Partimiz yöneticilerimizle yaptığımız görüşmeler neticesinde 31 Mart'ta yapılacak mahalli idareler seçiminde Cumhuriyet Halk Partisinden Bolu Belediye Meclis Üyesi adayı oldum” dedi.

“Hiçbir engel tanımadan, hiç durmadan çalışacağız”

Bolu için hiçbir engel tanımadan projelerini hayata geçireceklerini dile getiren Ceylan, “Gençlerimizle birlikte çeşitli projelerde bulunmak, kentimizi daha yaşanabilir ve gençlerimize uygun hale getirmek için her şeyimizi feda ederek, hiçbir engel tanımadan, hiç durmadan çalışacağız. Şimdi bu çalışmalarımı şehrimizin daha iyi bir eğitim alması ve gençlerimizin daha iyi bir gelecek bırakabilmesi için, belediye meclisinde daha etkin bir şekilde görev yapmayı hedefliyorum. Bolu’nun sokaklarındaki çocuklar, kahvehanelerde vakit geçirenler, iş arayan yeni mezunlar, sanat ve sporla uğraşan genç yetenekler... Hep birlikte, sizlerle birlikte, bu kentte yaşayan her bireyin, ihtiyaçlarının öğrenildiği ve onların yaşamını şekillendirmek için buradayım” şeklinde konuştu.

“Bolu için çalışacağım”

Büyük enerjiyle çalışacaklarının altını çizen CHP Bolu Belediye Meclis Üyesi Ceylan; “Biliyorum ki Bolu, gençlerin enerjisiyle daha da güzelleşecek, daha da canlanacak. Gençler olarak geleceğimizi yapılandırmayı üstlenerek, birlikte daha yaşanabilir, daha sürdürülebilir bir Bolu için çalışacağım. Bugünlerle birlikte Bolu’nun geleceğine umutla yürümek dileğiyle. Sevgi ve saygılarımla” ifadelerine yer verdi.

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ