Karacasu Belediye Başkanı Celal Beydili, Karacasu’da yapılan doğalgaz çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Beydili, havaların müsaade etmesi halinde 1 ay içinde çalışmaların tamamlanacağını söyledi.

Haber: Ömer Çetinaslan

Karacasu’da devam eden doğalgaz çalışmaları hakkında konuşan Karacasu Belediye Başkanı Celal Beydili, çalışmaları yerinde inceledi. Beydili, hava şartların iyi gitmesi halinde 1 ay içinde Karacasu’nun doğalgaz ile buluşacağını belirterek, “Doğalgaz ile ilgili çok sıkıntılarımız oldu. Ancak, Bolu AK Parti İl başkanı, Milletvekilleri ve Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ın destekleriyle Aksa Doğalgaz ile istişare yaparak bu sorunlar çözüldü. Enine boyuna hesabını yaptık. İnşallah, havalar da iyi olursa, 1 ay içinde bitirme noktasına geleceğiz. %90 ya da %95’ine doğalgaz verilecek” dedi.

“3 MAHALLEMİZ KALDI”

Karacasu Belediye Başkanı Celal Beydili, Ana hatların döşenmesinde sona gelindiğini söyledi. Beydili, ana hatlar döşendikten sonra vatandaşın abone olabileceğini ifade ederek, “Şuan yoğun bir çalışma var, 3 tane kepçe çalışıyor. Bir yandan da Aksa tarafından doğalgaz kutuları takılıyor. Kutular takıldıktan sonra vatandaşlarımız abone olabilirler. 3 mahallemiz kaldı, 10 günlük bir çalışma ile onlar da bitecek. Vatandaş odun ya da kömür almadı. Doğalgaz beklentisi var, bu konuda haklı. Ancak, özel sektörle çalıştığımız için onların da kendilerine göre bir hesabı var” diye konuştu.

“ÇALIŞMALAR AKSARSA VATANDAŞ ANLAYIŞLI OLSUN”

Olumsuz hava şartlarından dolayı çalışmaların bitmeme ihtimali olduğunu belirten Beydili, vatandaşın bu konuda duyarlı davranması gerektiğini söyledi. Beydili; “Doğalgazdan sonra bizim işimiz bitmiyor. Asfaltı var, taşı var, yollar harabe oldu. Hava şartlarından dolayı yapılmazsa ve yaza kalırsa vatandaş bu konuda anlayışlı olmalı. Yapılan her şey vatandaşın refahı için” şeklinde konuştu.

“HAFTASONU, YAĞMURDA DAHİ ÇALIŞIYORUZ”

Çalışmaların yapıldığı yerde açıklamalar yapan Beydili; “Dün yağmur yağdı, yağmurda bile çalışıyoruz. Cumartesi ve Pazar da mesaiye devam ediyoruz. Aileler, evde bayanlar rahat etsin diye var gücümüzle çalışıyoruz” diye konuştu.

 

 

Editör: TE Bilisim