(Haber: Servet Gökçek) - İYİ Parti Bolu İl Başkanı Murat Güler, 31 Mart Yerel seçimle ilgili açıklamada bulundu. Güler, “İYİ Partinin fark yarattığını tüm belediyelerimizde görecekler” dedi.

31 Mart 2024 Yerel seçimlere 17 gün kalmasının ardından İYİ Parti Bolu İl Başkanı Murat Güler, merkezde ve ilçelerde çok güçlü aday olmasından dolayı Belediye Başkan Adaylarının Belediye Başkanlığını kazanacaklarını belirtti.

İYİ Parti Bolu İl Başkanı Murat Güler, seçimde alacakları oy ile farklarını ortaya koyacaklarını aktararak, “Bu seçimde alacağımız oy ile farkımızı ortaya koyacağız. 31 Mart akşamı sandıklar açıldıktan sonra seçmenler İYİ partinin Bolu Merkez ve İlçe Belediyelerine gelişini kutlayacak. Seçimlerin sürprizi bizim adaylarımız Merkezde Mansur Şen, Yeniçağa ’da Canan Eğin, Mudurnu’da Firdevs Özsarı Boyacı ve Gökçesu beldemizde Emire Başar Belediye Başkanlığını kazanacaktır. İYİ partinin fark yarattığını tüm belediyelerimizde görecekler. Bizleri seçim çalışmaları için gittiğimiz her yerde bağrına basan tüm seçmenlere teşekkürlerimizi sunarım. Her zaman İYİ olsunlar, biz vatandaşımıza hizmet için varız. Bizim Farkımız liyakatli kadrolara sahip olmamız.” dedi.

Editör: Servet GÖKÇEK