(Haber: Mehmet Şah Elkatmış) – Yeniden Refah Partisi (YRP) Bolu Belediye Başkan Adayı Faruk Bayrakdar, Çanakkale Zaferi’nin 109’uncu yılında anma mesajı yayımladı.

Yeniden Refah Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı Faruk Bayrakdar, Çanakkale Zaferi’nin 109’uncu yıl dönümünde anma mesajı yayımladı. Vatan toprakları için şehit olanları rahmetle anan Bayrakdar, mesajında şu ifadeleri kullandı:

“Bugün, milletimizin tarihinde altın harflerle yazılan, Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümünü ve Şehitleri Anma Günü'nü bir kez daha gururla ve şükranla anıyoruz. Bu büyük zafer, aziz milletimizin istiklal ve hürriyet mücadelesinin en önemli dönemeçlerinden biridir ve bizlere vatan sevgisi ve bağımsızlık tutkusunun ne denli kutsal olduğunu bir kez daha hatırlatmaktadır.

Çanakkale Zaferi, eşsiz bir kahramanlık destanıdır. İşgalci güçlere karşı azimle, cesaretle ve imanla verilen mücadele, tarihe altın harflerle yazılmıştır. Şehitlerimizin kanlarıyla suladığı bu topraklar, bizlere ebedi bir vatanın mirasını bırakmıştır. Onların aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyor, bu toprakları bize vatan kılan tüm şehitlerimizi rahmetle anıyoruz.

Bugün, Çanakkale ruhunu ve mücadele azmini yaşatmak, gelecek nesillere aktarmak hepimizin ortak sorumluluğudur. Bizler, Yeniden Refah Partisi olarak, vatan sevgisi, milli birlik ve beraberlik ilkelerine sıkı sıkıya bağlı olduğumuzu bir kez daha vurguluyoruz. Bolu'muzu, Çanakkale ruhuyla donatarak, aziz şehitlerimizin emanetini en güzel şekilde yaşatacağımızı taahhüt ediyoruz.

Bu vesileyle, Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümünde bu toprakları bize vatan kılan tüm kahramanlarımızı rahmet ve minnetle anıyor, aziz şehitlerimize bir kez daha Allah'tan rahmet diliyorum.”

Editör: Oğuzhan EKE