(Haber: Yasin Celal Torun) - Bolu’da Cumhuriyet’in 100. yılı, Bolu Belediyesi tarafından düzenlenecek Fener Alayı yürüyüşü ve Oğuzhan Koç konseri ile coşkuyla kutlanacak. Bolu Belediyesi, kutlama etkinliklerine tüm Bolu halkını davet etti.

Bolu halkı, görkemli miras Cumhuriyet’in 100. yılını Bolu Belediyesi’nin düzenleyeceği kutlama etkinlikleri ile coşkuyla kutlayacak. Bolu Belediyesi Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Fener Alayı ve Oğuzhan Koç konseri düzenleyecek.

BOLULULAR FENER ALAYI’NDA BULUŞACAK

29 Ekim Pazar günü gerçekleşecek etkinlikler kapsamında ilk Fener Alayı yürüyüşü gerçekleşecek.  Saat 18.00’da Kuvayı Milliye (Kanal Yolu)  Bulvarı’ndan başlayacak Fener Alayı yürüyüşü Belediye önünde son bulacak.

 100.YIL COŞKUSU OĞUZHAN KOÇ İLE ZİRVE YAPACAK

Kutlamalar daha sonra Belediye önündeki Oğuzhan Koç konseri ile devam edecek. Burada olacak olan ünlü sanatçı Oğuzhan Koç, söyleyeceği şarkı ve marşlarla Bolululara Cumhuriyet’in 100. yıl coşkusunu doyasıya yaşatacak. Bolu Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyet’in 100. yılı kutlama etkinliklerine tüm Bolu halkını davet etti.