(Haber: Oğuzhan Eke) - Kahvaltı programında bir araya gelen Bolu Kamu Sen, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak’a desteğini açıkladı. Kamu Sen Genel Başkan Yardımcısı ve Türk Haber-Sen Genel Başkanı Kazancıoğlu, “Seçim sürecindeki mücadelesine omuz vereceğiz” dedi.

Bolu’da bulunan bir otelde Türkiye Kamu-Sen Bolu İl Temsilciliğinin ev sahipliğinde kahvaltı programı gerçekleştirildi. Programa MHP Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak’ın yanı sıra; Türkiye Kamu-Sen Teşkilatlandırmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Türk Haber-Sen Genel Başkanı Yücel Kazancıoğlu, MHP Bolu İl Başkanı Ayhan Çelikkol, TÜRKAV Genel Başkanı Ebubekir Sıddık Korkmaz, Kamu Sen Bolu İl Temsilcisi ve Türk Sağlık Sen Bolu Şube Başkanı Furkan Özübek, MHP yönetimi, Kamu Sen’e bağlı sendika temsilcileri ve üyeleri katıldı. Program’da Kamu Sen’in, MHP Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak’a olan desteği vurgulandı. Salonda 500'ün üzerinde katılımcı olduğu görüldü. 

“BOLU’YA OLAN SEVGİSİNE ŞAHİDİZ”

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programın açılış konuşmasını Özübek yaptı. Özübek, “Sayın İlhan Durak, elini taşına altına koyanlardandır. Biz kendisinin çalışkanlığına ve Bolu’ya olan sevgisine şahidiz. Hizmet aşkı ile güzel projelerle Bolu’muzu buluşturacağına da eminiz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, Bolu’ya geldiğinde, hak kendisine coşkun sevgi gösterisinde bulunmuş, karşılayanların büyük bir bölümünün gençlerden oluşması, onun dikkatini çekmiş ve yakındakilere gülümseyerek ‘İşte Türkiye Cumhuriyeti’nin geleceği bunlardır. Bu gençlere değer verilmelidir, çünkü Cumhuriyet bunların omuzlarında yükselecektir’ demiştir. İşte İlhan Durak da bu gençlerdendir” dedi.

“BOLU’YA GÜZEL BİR ADAMIN GELECEĞİNE ŞÜPHEMİZ YOK”

TÜRKAV Genel Başkanı Korkmaz, bir destan yazılacağını belirterek, “Milletvekili çıkartma noktasında gösterilmiş olan çabanın tesadüfen olmadığını, bir gayet, bir emel uğruna mücadele veren insanlar olduğunu, ikinci zaferle taçlanacağından da eminiz. Bolu’nun dağlarına bir destan yazıldı, Allah’ın izniyle bu seçimde kalıcı bir şekilde bu destanı yazıp, Bolu’da bir şeyi değiştirdiğimiz zaman her şeyin değişeceğine, Bolu’ya güzel bir adamın geleceğine dair şüphemiz yok” ifadelerini kullandı.

“EN BÜYÜK DESTEKÇİSİ SİZLERSİNİZ”

İl Başkanı Çelikkol, İlhan Durak’ın belediye başkanı seçileceğini belirterek, “Halka hizmet hakka hizmettir anlayışını iliklerine kadar yaşayan bu büyük aile, ne mutlu ki Devlet’ini, milletini hiçbir zaman yalnız bırakmamış ve bırakmayacaktır. Sevgili belediye başkanı adayımız İlhan Durak Bey’in çıktığı bu yolda en büyük destekçisi sizlersiniz. İnanıyorum ki Türkiye Kamu-Sen’e mensup tüm arkadaşlarımız bu süreçte üzerlerine düşen sorumluluğu fazlasıyla yerine getirecektir. İnşallah 31 Mart günü ‘Vakti geldi’ diyerek, İlhan Durak’ı şehrimizin belediye başkanı yapacağız” diye konuştu.

“MÜCADELESİNE OMUZ VERECEĞİZ”

Türkiye Kamu-Sen Teşkilatlandırmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Türk Haber-Sen Genel Başkanı Kazancıoğlu, destek vurgusu yaparak, “Artık bu şehir bütün halinde sevenlerin, hizmet aşkıyla Bolu halkına gönül verenlerin çizgisi, duruşu, dimdik olanlara teslim edilmesinin zamanı gelmiştir. Biz Türkiye Kamu-Sen olarak bu kutlu İlhan Başkan ve yol arkadaşlarına destek vermekten geri durmayacağız. Bu minvalde Milliyetçi Hareket Partisinin işaret ettiği, İlhan Durak kardeşimiz ve yiğit arkadaşlarının seçim sürecindeki mücadelesine omuz vereceğiz. Bolu’da aşılmaz bir kale olduğumuz gerçeğini bir kez daha tüm Dünya’ya haykıracağız” şeklinde konuştu.  

Editör: Oğuzhan EKE