(HABER: MEHMET ŞAH ELKATMIŞ)- Bolu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı İlkay Bağatır, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Bağatır mesajında: “Çanakkale Deniz Zaferi; azmin ve kararlılığın en büyük göstergesidir. Çanakkale'nin kahramanları, umudun tükendiği noktada inancın, gücün bitiş noktasında kararlılığın, silahların yokluğunda yüreğin her türlü engeli aşabileceğini kanıtlamıştır.

Bu büyük Zafer, Türk Milletinin hangi şart altında olursa olsun, hürriyet ve istiklali için neler yapabileceğini açıkça gözler önüne sermektedir. Çanakkale’de dünyanın en büyük ordularına karşı verilen direnişle, tarihe ‘Çanakkale geçilmez’ diye yazdıranlar, bağımsızlık mücadelemize ve Cumhuriyete uzanan yolu açmıştır. Vatanının bağımsızlığı, birliği ve bütünlüğü için başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve onun silah arkadaşları olmak üzere, kendini bu yola adayan tüm Kahramanlarımızı, kanlarını, canlarını seve seve veren tüm Şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyorum” ifadelerine yer verdi.

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ