(HABER: BURHAN YEŞİLTAŞ-FAHRİ GÜNDÜZ)- Trendyol 1.Lig de ligin ikinci yarısında Adanaspor’ye konuk olan Boluspor kazandığı 1 puana sevinemedi. Galibiyet için gittikleri Adana deplasmanında maçın uzatmaları da dahil 60 dakikaya yakın eksik oynayan Boluspor 1 puanı almasını da bildi.

İkinci yarıya deplasmanda merhaba diyen Boluspor 3 puan için gittiği Adana deplasmanında uzun süre eksik oynamasına rağmen derin takım savunması ile birlikte maçı da kazanmak için elinden geleni yaptı.

Daniel Avramovski ile şık bir gol bulan Adana’da öne geçen Boluspor sahada 10 kişi kalınca tüm planları da altüst oldu. Karşılaşmanın başlaması ile oyununda kontrolünü eline alan Boluspor ilk 40 dakikaya kadar sahada tüm üstünlükleri eline aldı.

Uzatma dakikaları dahil 60 dakika sahada 10 kişi mücadele eden temsilcimiz skoru korumak adına derin takım savunması ile dikkat çekerken, Adanaspor'a serbest vuruşta gol izni verdi.

Sahada 10 kişi olmasına rağmen galibiyet için tüm riskler alınıp son 15 dakikada çift santraforla oyuna devam edip pozisyonlar bulan Boluspor bir türlü Adanaspor kalesini geçemedi. İkinci yarının ilk maçı olması ve uzun süre sahada eksik kalmasına rağmen sahadan 1 puanı almayı başaran temsilcimizin, gelecek haftalar için umut verdiği göründü.

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ