(Haber Merkezi) - Karacasu CHP Belediye Başkan Adayı Ekrem Velioğlu, projelerini tek tek anlattı. Velioğlu’nun gençlere ve kadınlara öncelik verdiği görüldü.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karacasu Belde Belediye Başkan Adayı Emekli Milli Eğitim Müdürü Ekrem Velioğlu, projelerini açıkladı. Velioğlu, projelerini beldede yaptığı vatandaş ve esnaf ziyaretleri sonrası belirlediği aktardı. Velioğlu, ekibiyle yaptığı çalışmalar neticesinde hazırladığı projeleri şöyle:

“Karacasu Şifa Beldesi Projesi - Karacasu Girişimci Kadınlar Projesi - Karacasu Gençlik Projesi - Karacasusporu Destekleme Projesi - Karacasu Sosyal Kent Projesi -  Karacasu Çocukları Projesi -  Karacasu Destekleme Projesi”

Yolunun zorlu olduğunu belirten CHP Karacasu Belde Adayı Velioğlu, “Evet, önümüzde zor bir yol var dediğinizi duyar gibiyim. Zor ancak imkânsız değil… Beldemizdeki sorunlar birikmiş, ertelenmiş ve hatta göz ardı edilmiş olsa da birlikte çözeceğiz. Belde halkı teveccüh edip bizi göreve getirirse kazandığımız günün sonrasında teşekkür turlarına çıkacağız. Bu ziyaretlerde sizlerin tek tek görüş ve düşüncelerinizi alarak yapacağımız çalışmalara bunları dahil edeceğiz. Tüm belde halkına eşit mesafede olunacak, herkesin sorununu tek tek dinleyip çözüme kavuşturacağız. Ekibimizle günlük, haftalık, aylık ve yıllık hedefler belirleyip çalışmalarımızı buna göre planlayacağız. Sorun yaratan değil, çözüm üreten olacağız” dedi.

İŞTE EKREM VELİOĞLU’NUN SIRASIYLA PROJELERİ:

KARACASU GİRİŞİMCİ KADINLAR PROJESİ (KARKAD)Beldemizin girişimci kadınlarının ev ekonomisine katkıda bulunmalarına destek olmak amacıyla meslek edindirme kursları düzenlenecek. Girişimci kadınlar için uygun bir yer tahsis edilecek. Beldemizin girişimci kadınlarının ürettiği el işi, el sanatları, yöresel yiyecekler gibi ürünlerinin Belediyemiz bünyesinde satışa sunulması için yer tahsis edilecek. 

KARACASUSPORU DESTEKLEME PROJESİ

Karacasu Spor Kulübümüzün hedefi futbolseverlerimizin desteği ile bölgesel lig olacak. Futbol sahasının durumunu gözden geçirip sahayı kulübümüzün kullanımına açacağız. 

KARACASU ÇOCUKLARI PROJESİ (KARÇOCUK)

Çocuklarımızın ihtiyaçlarını da unutmadık. Beldemizdeki başarılı öğrencilerimizi ödüllendireceğiz. Çocuk parklarımızın sayısını artıracak, var olanların eksik ekipmanlarını tamamlayacağız. Ayrıca yılın belirlenen bir ayında sünnet çağındaki çocuklarımız için toplu sünnet organizasyonu yapacağız. 

EKREM VELİOĞLU KİMDİR?

Velioğlu ailesinin 6 erkek çocuğundan biri olan Ekrem Velioğlu, Bolu’nun Düzce ilçesinin Darıyeri Hasanbey köyünde doğdu. İlköğrenimini doğduğu köyde, orta ve lise öğrenimini Bolu’da tamamladı. Yüksek tahsilini Gazi Eğitim Enstitüsü’nde yaptı. İdealist bir öğretmen olan Velioğlu, ilk görev yeri olan Kahramanmaraş’ta mesleğe adımını attı. Sırasıyla Diyarbakır, Zonguldak, Düzce-Gölyaka ile “il dışı” görevini tamamladı. Bolu merkezde Dodurga İlköğretim ve İmam-Hatip Lisesinde Beden Eğitimi derslerine girdi. Kısa bir dönem Bolu Turizm Otelcilik Meslek Lisesi ve Bolu Atatürk Lisesinde görev yaptı. Milli Eğitim Müdürlüğünde (okul içi beden eğitimi, spor, izcilik) şube müdürü, ardından Kıbrıscık Milli Eğitim Müdürü olarak görev yaptı. Mesleğinin son yıllarını Karacasu İlköğretim Okulu’nda tamamladı. 2014 yılında emekli oldu.

Kaynak: Özgür Bolu