Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Milletvekili Tanju Özcan Gerede Tabakhanesi’nde bulunan esnafları tek tek ziyaret ederek sorunlarını dinledi. Yaklaşan genel seçimler öncesinde vatandaşlardan oy ve destek sözü aldı.

Haber: Aslı Akış

Seçim çalışmaları için gittiği Gerede’de esnaf ve terminal ziyareti yapan CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan ve Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Milletvekili adayı Özer Özcan 24 Haziran’da yapılacak olan seçimler için çalışmalarına tam gaz devam ediyor.

CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan Gerede’nin AK Parti ve AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü’ den sıkıldıklarını söyledi. Özcan; “Fehmi Küpçü’ ye de çok yoğun bir tepki olduğunu gördüm. Artık Fehmi Küpçü’ den de sıkılmışlar. Fehmi Küpçü’ nün söz verip yapmamasından, telefonlara çıkmamasından, insanları sürekli olarak kandırmasından” dedi.

“İHTİYACINIZ OLDUĞUNDA BEN DİMDİK AYAKTAYIM”

Özcan;  Gerede ziyaretinde deri sanayisi işçilerinden destek istediğini söyledi. Özcan;  “Haftaya bugün memlekette bir değiş olacağını ben görüyorum, anketlerde bunu söylüyor. Sizin bana ihtiyacınız olduğunda ben dimdik ayaktayım. Siz sandıkta bana sahip çıkmadınız geçen dönem bişey demiyorum. Ama bu dönem tam zamanı. Bakın o olaylar vesilesi ile kimin kimin yanında olduğunu herkes gördü. İşçinin, çalışanın, fakirin kimlerin durduğunu gördü. Ben neredeydim, Fehmi bey neredeydi? İşte zihniyet farkı burada. o yüzden bu defa sizin desteklerinizi bekliyorum. Hatırımı koymam gerekiyorsa da koyuyorum. Şunu da bilmem lazım eğer ben size sahip çıktıktan sonra o arada bir kusur işlediysem bunu da bilmek istiyorum. İşlemediysem de bize sahip çıkmanızı istiyorum” şeklinde konuştu.

“FEHMİ KÜPÇÜ’ DEN DE SIKILMIŞLAR”

Tanju Özcan, tabakhane çalışanlarının ziyaretlerinde AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü’ yü eleştirdi ve şunları kaydetti: “Gerede de çok faydalı, güzel bize keyif veren siyasi çalışmalar yaptık milletvekili adayımız Özer Özcan ile birlikte. Ben daha önce tabakhaneyi, sanayi sitesini defalarca ziyaret ettim. Bugün geçmişte hiç görmediğimiz güzel bir tablo ile karşılaştık. İnsanlar artık AK Parti’den sıkıldıklarını, bu dönem AK Parti’yi değerlendirmeyeceklerini net bir biçimde söylüyorlar. Gerede’de bizim oylarımızda çok ciddi bir artış olacağını halkımıza müjdeleyebilirim. Bundan dolayı da çok büyük mutluluk duydum.

Burada mevcut milletvekili Fehmi Küpçü’ ye de çok yoğun bir tepki olduğunu gördüm. Artık Fehmi Küpçü’ den de sıkılmışlar. Fehmi Küpçü’ nün söz verip yapmamasından, telefonlara çıkmamasından, insanları sürekli olarak kandırmasından. Tabi haliyle Gerede de şunu soruyorlar iyi güzel de bizim birinci sıra adayımız kim? Bilenlerde diyor ki hem bize CHP’ye oy vermeyin diyorlar hem CHP’li adayı 1’inci sıraya koyuyorlar. Bu nasıl bir çelişki? Biz bunun içinden çıkamadık diye soruyorlar.”

Editör: TE Bilisim