AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay basın açıklaması yaparak 11 Mart’ta, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilecek olan AK Parti Bolu İl Kongresine bütün Boluluları davet etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Bolu kongresine önem verdiğini ifade eden Doğanay, “Sayın Cumhurbaşkanımız tabiri caizse, kabine ile birlikte Bolu’ya geliyor. Çok güçlü bir şekilde geliyor inşallah. Biz de Bolulu hemşerilerimizle birlikte Sayın Cumhurbaşkanımızı aynı güçlü bir çoğunlukla karşılayalım.” diye konuştu.

Kongreye partili partisiz bütün Boluluları davet eden AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, şöyle konuştu; “Kısmet olursa, Pazar günü Sayın Cumhurbaşkanımız Bolu’ya teşrif edecekler. Saat 12.00’de Karaçayır Spor Salonunun önünde inşallah büyük bir miting olacak. O mitinge, ben buradan tüm Bolulu hemşerilerimizi partili partisiz, davet ediyorum. Çünkü Bolu’ya 9 yıl aradan sonra gelen kişi ülkemizin Cumhurbaşkanıdır. Böyle zor zamanlardan geçtiğimiz bir dönemde biz de Sayın Cumhurbaşkanımıza hem moral motivasyon hem de Bolu’ya, Bolululara Köroğlu’nun diyarına yakışır bir şekilde kıymetli Cumhurbaşkanımızı karşılamak için bütün hazırlıklarımızı yapıyoruz. Gece gündüz bütün teşkilatlarımızla birlikte ilçelerimizle birlikte çalışıyoruz. Pazar günü saat 12.00’de kahvaltılarını yaptıktan sonra Karaçayır Spor Salonunun önünde saat 12.00’de buluşalım. Orada coşkulu bir miting yapacağız inşallah. Sayın Cumhurbaşkanımız Bolu’daki kongreye önem veriyor. Başta Teşkilat Başkanımız Mustafa Ataş yine Mahir Ünal, Erol Kaya ve Siyasi Hukuki İşler Başkanı Hayati Yazıcı, Ravza Kavakçı, Mehmet Muş. Sayın Cumhurbaşkanımız tabiri caizse, kabine ile birlikte Bolu’ya geliyor. Çok güçlü bir şekilde geliyor inşallah. Biz de Bolulu hemşerilerimizle birlikte Sayın Cumhurbaşkanımızı aynı güçlü bir çoğunlukla karşılayalım.”

Editör: TE Bilisim