(Haber: HURİ AFACAN) - AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol, Organize Sanayi Bölgesi Rezerv Alanı'nın inşa edilmesi için çalışmaların başlatıldığını belirterek; “Bu proje, yeni istihdam olanakları yaratarak Bolu'yu ticari ve üretim anlamında Türkiye'nin önde gelen merkezlerinden biri haline getirecek.” dedi.

101 projesi arasında yer alan uluslararası firmaları Bolu'ya çekecek olan lojistik depolama merkezinin hayata geçirileceğini ifade eden Demirkol,  Bolu'nun ticaretin merkezi olma yolunda önemli bir adım atacağını kaydetti.

Açıkladığı projelerden Bolu'da açılacak e- ticaret merkeziyle genç girişimcilere ücretsiz ofis hizmetleri sunulacağını da söyleyen Demirkol,  genç girişimcilerin sağlayacağı katkı ve değer için ihracata yönelik destekler artırılacağını vurguladı.

AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol, bu projelerin Bolu'nun ekonomik ve sosyal kalkınması için hayati öneme sahip olduğunun da altını çizerek, Bolu Belediyesi olarak, şehirdeki üretimi desteklemek ve Bolu'nun geleceğini daha da parlak yapmak için ellerinden gelen tüm çabayı göstereceklerini belirtti.

Editör: Servet GÖKÇEK