(HABER:  BURHAN YEŞİLTAŞ)- AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol, 31 Mart’ta yapılacak yerel mahalli idareler seçimleri çalışmalarına devam ediyor.

Demirkol, ilimizin en önemli sorunlarından bir tanesi olan stadyum konusunda yaptığı çalışmaları açıkladı. Ak Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Demirkol, Gençlik Spor Bakanlığı ile olumlu görüşmeler gerçekleştirdiğini ve stadyumun Bolu’ya kazandırılacağını dile getirdi.

“ÖNCELİĞİMİZ STADYUM YATIRIMINI BOLU’YA GETİRMEK”

Bolu’ya yapılacak yeni stadyumla ilgili olarak Gençlik Spor Bakanlığı ile olumlu görüşmeler gerçekleştirildiğini ifade eden Demirkol, “Stadyum Bolu'nun bir ihtiyacıdır, fakat stadyum maliyeti belediyenin bütçesi içerisinde yapılabilecek durumu çok fazlasıyla geçmiştir. Hem belediyenin bütçesi son dönemlerde ciddi bir sıkıntı içerisinde. Biliyorsunuz belediyeye ait birçok arsamız satıldı. Belediyenin ciddi bir maddi sıkıntı içerisinde olduğunu görüyoruz ama biz inşallah hem bunları toparlayacağız hem de kendi belediyemizin imkanlarını vatandaşlarımız için kullanırken stadyum gibi büyük yatırımları da inşallah bakanlıklarımıza yaptıracağız. Bu nokta Gençlik Spor Bakanlığımızın olumlu geri dönüşleri oldu ve stadyumumuzu Bolu'ya kazandıracağız” şeklinde konuştu.

“STADYUMUN YERİYLE İLGİLİ ÇALIŞMALARIMIZ VAR”

Stadyumun yeriyle ilgili vatandaşlarımızla, esnafımızla yapmış olduğumuz anketlerimiz ve çalışmalarımız var. Projemiz ete kemiğe büründüğünde de yine vatandaşlarımızla, esnafımızla istişare edeceğiz. Bir grup vatandaşımız ve esnafımız stadyumun başka bir yere yapılması noktasında görüşlerini bildiriyorlar. Bazı vatandaşlarımız, esnaflarımız anketlerde yerinde kalıp yerinde revizesini istiyorlar. Bu bağlamda yine onların da en güzel şekilde fikirlerini alarak bu stadyumunun öncelikle yatırımının Bolu'ya gelmesini, geldikten sonra hızlıca istişare kültürüyle ve şehir planlamacı komisyonumuzla birlikte bunun yerine çalışacağız. Ve en doğru kararı yine halkımızla, komisyonlarımızla, istişare heyetlerimizle ve belediye meclisimizle karar vereceğiz.” dedi.

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ