Bolu Belediyespor Bayan Voleybol takımı hafta içi mesaisinde ağırladığı Sakaryaspor’a şans tanımadı ve sahadan 3 – 0lık net bir skorla ayrıldı. Ligin bitimine 4 hafta kala yerini sağlamlaştıran Bolunun Sultanları üst sıralar takibine de devam etti. karşılaşmanın sonunda Yardımcı Antrenör Behçet Erdoğan’ın doğum gününü kutlayan oyuncular ve Belediyespor yönetimi galibiyeti Erdoğan’a armağan etti.

Bayanlar Voleybol 1. Ligi B gurubunda Bolu ilini temsil eden Belediyespor Voleybol takımı ligin 22. Haftasında rakibine şans tanımadı. Hafta içi mesaisinde Sakaryaspor’u ağırlayan Bolunun Sultanları sahadan 3 – 0lık net bir skor ile ayrılarak puanını 54 çıkardı ve lig sıralamasındaki yerini korudu. Lider Karayolları ile 4 puan farkı olan Belediyespor ligin bitimine 4 hafta kala mağlup olmadan en üst seviyede ligi bitirmek istiyor.

Son 3 haftadır sahaya tam kadro çıkan Bolunun Sultanları, Sakaryaspor karşısında sahaya Zülfiye, Berna, Işıl, Miniriye, Kozlava, Hanna ve libero Irmak ile çıktı. Maçın ilk setinden ağırlığını koyan Belediyespor teknik molaya 12 – 6 önde girdi. Mola sonrası da rakibine sayı şansı vermeyen Sultanlar ilk setten 13 sayılık fark ile, 25 – 12 üstünlükle ayrılarak karşılaşmada 1 – 0 öne geçti.

Maçın ikinci setinde savunmada ve hücumda hatalar yapan Belediyespor teknik molaya 11 – 12 geride girse de setin skorunun 15 – 15 de eşitledi ve öne geçti. 20 – 20 de skor tekrar eşitlense de Bolunun Sultanları rakiplerine şans tanımadı ve seti 25 – 20 kazanarak maçın skorunu 2 – 0’a getirdi.

Maçta Belediyespor 2 – 0 öne geçmesiyle rakibinin tamamen galibiyet inancı kalmadı ve bu durum maçın üçüncü setine de yansıdı. Teknik molaya Belediyespor 12 – 8 önde girerken mola sonrası da rakiplerine uzun süre sayı şansı tanımadı. Maçın sonlarına doğru oyuna giren Esma ise blok ve hücumdaki etkili oynuyla arkadaşlarından alkış topladı. Bolunun Sultanları üstün oyunu ile setten 25 – 16 üstün ayrılırken karşılaşmadan ise 3 – 0 galip ayrıldı.

Karşılaşma sonrası takımın Yardımcı Antrenörü Behçet Erdoğan’a sürpriz doğum günü yapan Bolunun Sultanları getirdikleri pastayı hocalarına verirken galibiyeti ise Erdoğan’a hediye ettiler.

Editör: TE Bilisim