AK Parti heyeti, DSP'yi ziyaret etti. Görüşme yaklaşık 1 saat sürdü. Görüşmenin ardından Binali Yıldırım ve Önder Aksakal açıklama yaptı.

Haber Merkezi

AK Parti'nin, DSP'ye yaptığı ziyaretin ardından da DSP Genel Başkanı Önder Aksakal ve partisinden bir heyet, saat 16.00'da AK Parti Genel Merkezi'ne geldi.

DSP Genel Başkanı Aksakal, AK Parti Genel Merkezi'ne gerçekleştirdiği ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, "Erdoğan'ın desteklenmesi yönünde görüş oluşturduk" dedi. Aksakal ayrıca DSP'nin AK Parti listelerinden seçime gireceğini açıkladı

AK Parti heyeti, DSP Genel Merkezi'ne gelerek, DSP heyeti ile bir araya geldi. Yıldırım ve Çelik'i, DSP Genel Başkanı Önder Aksakal karşıladı. Görüşme yaklaşık 1 saat sürdü. Yıldırım ve Aksakal görüşme sonrası kameraların karşısına geçti.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A DESTEK KARARI

Öte yandan AK Parti'nin, DSP'ye yaptığı ziyaretin ardından da DSP Genel Başkanı Önder Aksakal ve partisinden bir heyet, saat 16.00'da AK Parti Genel Merkezi'ne geldi.

DSP Genel Başkanı Aksakal, AK Parti Genel Merkezi'ne gerçekleştirdiği ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, "Erdoğan'ın desteklenmesi yönünde görüş oluşturduk" dedi. Aksakal ayrıca DSP'nin AK Parti listelerinden seçime gireceğini açıkladı.

YILDIRIM: BERABER YOL YÜRÜYEBİLECEĞİMİZİ DÜŞÜNDÜK

Görüşme sonrası açıklama yapan Yıldırım, "Bu seçimlerde beraber yol yürüyebileceğimizi düşündük sayın DSP Genel Başkanı ve arkadaşlarına ilettik" dedi.

Aksakal, bugün AK Parti Genel Merkezi'ni ziyaret ederek, görüşlerini kamuoyuyla paylaşacaklarını kaydetti.

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ