(HABER: ASLI AKIŞ)- MHP Yeniçağa Belediye Başkan adayı Ersin Baş, Yeniçağa’da gezilmedik sokak bırakmayarak vatandaşlardan 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri için destek istemeye devam ediyor.

foto galeri gif-2

Saha çalışmalarında sokak sokak, kapı kapı gezerek gönülleri fethetmeye gayret gösteren MHP Yeniçağa Belediye Başkan Adayı Ersin Baş, seçim çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. 

Kendisine eşlik eden teşkilat mensupları,  belediye ve il genel meclis üyelerinin yanı sıra KAÇEP birimi de esnaf ve vatandaşla bire bir temas kuruyor.

Gittiği her kapıda oldukça sıcak ve samimi bir şekilde karşılanan MHP Yeniçağa Belediye Başkan adayı Ersin Baş, Mahalle ziyaretlerinde vatandaşların her sorunuyla yakından ilgileniyor, gelen her talebi not alıyor. Taleplerini dinleyen Başkan adayı Baş, sorunlara anında çözüm üretiyor.

“YENİÇAĞA İÇİN KARAR NET DEĞİŞİM VAKTİ GELDİ”

Belediye başkanı seçilmedi durumunda önümüzdeki süreçte hep birlikte tek yürek olarak, Yeniçağa için üretecek, çalışacak ve gayret göstereceklerini vurgulayan Baş; “Birliğin gücüyle canla başla çalışıyoruz. Sahadayız hız kesmeden devam ediyoruz Yeniçağa’da ittifak söz konusu değil partimiz adında leke ve karalama yapanlar kendilerine rant peşinde koşanlardır. Biz buna kesinlikle fırsat vermeyiz.  Hizmet için mücadeleye devam ediyoruz. Ayırmadan, ayrıştırmadan Yeniçağa için karar net değişim vakti geldi” şeklinde konuştu.

Editör: Servet GÖKÇEK