(Haber: Servet Gökçek) - AK Parti Seben Belediye Başkanı aynı zamanda belediye başkan adayı Fatih Kavak, Bolu’nun manevi babası İzzet Baysal’ın 24. ölüm yıl dönümü dolayısıyla bir anma mesajı yayınladı. Kavak; “Bir Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi mezunu olarak Merhum İzzet BAYSAL babamızı rahmet ve şükranla anıyorum. Bolu ve Seben’imiz size minnettardır” dedi.

AK Parti Seben Belediye Başkanı aynı zamanda belediye başkan adayı Fatih Kavak, İzzet Baysal'ı aramızdan ayrılışının yıldönümünde yayımladığı mesajla anarak;  “Bolu'ya, doğduğu topraklara eğitim ve sağlık alanında yüzlerce eser kazandıran İzzet Babamızı, kaybedişimizin yıldönümünde, rahmet ve şükranla anıyorum. Bolu'muza armağan bıraktığı İzzet Baysal Vakfı aracılığıyla hayatı sonrasında da hala iyiliklerine devam eden ve ilimize hizmetlerini sürdüren büyük hayırseverden Allah razı olsun.

Geleceğimizi aydınlatmaya devam eden İzzet Babamıza karşı en önemli görev ve sorumluluğumuz, O'nu anlamak ve gelecek nesillere anlatmaktır. İyiliklerle donatarak açmış olduğu yolun farkındayız. Eserlerinin ve emanetlerinin yılmaz bekçileriyiz. İzzet Babamızın ruhu şâd olmasını diliyor, İzzet Baysal'ın aramızdan ayrılışının yıldönümünde hemşerilerime bir kez daha sabır diliyorum.” İfadelerine yer verdi.

Editör: Servet GÖKÇEK