(HABER: ASLI AKIŞ )-Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak’ın kontenjan listesinde olan Geredeli isim Ayhan Tabak ve Meclis üyesi Adem Beraber'in yer alması kamuoyunda dikkat çekti.  

31 Mart’ta gerçekleştirilecek yerel seçimler öncesi tüm siyasi partiler belediye ve il genel meclisi üyesi listelerini açıkladı.

Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak’ın seçilmesi durumunda kontenjan listesinden Belediye Başkan Yardımcılarından olması beklenen Ayhan Tabak ve bir diğer isim meclis üyesi adayı Adem Beraber listelerin açıklanması ile özellikle Gerede, Dörtdivan ve Yeniçağa bölgelerindeki seçmenler arasında geniş yankı buluyor.

Ayhan Tabak, Gerede ve Bolu'nun sevilen iş insanlarından biri olarak öne çıkıyor. Tabak'ın sporcu kimliği de dikkat çekiyor; Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeliği ile amatör sporun gelişimine katkı sağlamış ve İlhan Durak ile işbirliği yaparak yapılacak yatırımlarda etkin rol oynayacak.

Tabak ve Beraber, Milliyetçi Ülkücü harekete uzun yıllardır hizmet etmiş isimler olarak seçim sürecinde önemli bir dinamizmi ve yerel destekleri beraberinde getireceği öngörülüyor.

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ