(HABER: AYNUR DURUKAN)- Kısa bir süre önce kurulan Yıltaş Vakfı, yaptığı örnek çalışmalarla dikkat çekiyor. Yıltaş Vakfı, Bolu Valiliği öncülüğünde Kızılay Bolu Şubesi'nin koordinasyonunda Bolu Solmaz- Ahmet Baysal Öğretmen Evi'nde gerçekleştirilen ve  her gün yaklaşık bin kişinin katıldığı iftar programına  tam destek veriyor.

Solmaz-Ahmet Baysal Öğretmenevi'nde gerçekleştirilen iftar programlarına her gün binlerce vatandaş katılıyor. Bolu Valiliği'nin öncülüğünde ve Bolu Kızılay Şubesi'nin koordinasyonunda yapılan iftarlara, Yıltaş Vakfı tam destek verirken, Bolulu hayırsever kişi ve kuruluşlar da katkı sağlıyor.

Yıltaş Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Emre Yıldırım, bu tür programlara destek vermekten mutluluk duyduklarını belirterek, “Yıltaş Vakfı olarak Bolu Valiliği'mizin öncülüğünde Kızılay Şubemizin koordinasyonunda öğretmenevimizde her gün düzenlenen iftar programına destek oluyoruz. Öğretmenevi yetkililerinden günde yaklaşık bin kişinin iftar yemeği yediğini öğrendik. Vâkfımız ihtiyaç duyulan her yerde insanımıza destek olmaya devam edecektir” dedi.

Vali Yıltaş Vakıf

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ