Bolu Belediyespor Bayan Voleybol takımı ikinci yarı oynadığı maçlarda topladığı 27 puanla en başarılı takım oldu. Sadece 2 maçta puan kaybeden Bolunun Sultanları 10 maçta 9 galibiyet aldı. Ligin en önemli sınavlarından birini ise 24 Şubat Cumartesi Samsun BŞB. Anakent karşısında verecek.

Bayanlar Voleybol 1. Ligi B gurubunda Bolu ilini temsil eden Bolu Belediyespor Voleybol takımı galibiyetlerine ve Bolu’yu tanıtmaya devam ediyor. Şehirlerin tanıtımında ve reklamında en önemli rol oynayan etken spor kulüpleri olurken, Bolu’da ise salon sporlarıyla “Tabiatın Kalbini” tanıtan kulüp Belediyespor.

Vestel Venus Sultanlar Ligi yolunda önemli galibiyetler alan Belediyespor önce play-off yarıfinal gurubuna gitmeyi garantiledi ve ardından sıralama için galibiyetlerine devam ediyor. İlk yarıyı 30 puanla 4.sırada kapatan ve play-off gurubunun içerisinde yer alan Bolunun Sultanları ikinci yarı yakaladıkları galibiyet serileriyle 10 maçta 9 galibiyet alarak zirve yarışından kopmadılar. İkinci yarı topladıkları 27 puanla 3.sıraya yerleşen Belediyespor, ikinci ile 3 liderle ise 4 puan farkla yerini koruyor.

16 – 18 Mart tarihlerinde Kütahya’da yapılacak olan play-off yarı final guruplarına gitmeyi 3 hafta kala garantileyen Belediyespor oynayacağı maçlarla sıralamayı belirleyecek. 24 Şubat Cumartesi Samsun BŞB. Anakent takımını ağırlayacak olan Sultanlar rakibini yenmeleri durumunda 2.lik koltuğuna oturacak ve büyük avantaj sağlayacaklar.

Samsun BŞB. Anakent takımıyla 24 Şubat Cumartesi günü oynanacak olan karşılaşma 17 Temmuz Spor Salonunda saat 15:00’da oynanacak. Belediyespor geri kalan maçlarının birini 27 Şubat Salı günü Pursaklar deplasmanında oynarken normal sezonun son maçını ise 3 Mart Cumartesi 17 Temmuz spor salonunda oynayacak.

Editör: TE Bilisim