(Haber: Huri Afacan) - MHP Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak’tan Hakan Bayrakçı'nın katıldığı bir canlı yayında Tanju Özcan'ın yüzde 56 ile seçimi kazandığı iddialarına cevap geldi. Durak, “Özcan'ın büyük laf edip yuttuğuna şahitlik ettik. Eğer Cumhurbaşkanı tekrar seçilirse %100 kazanacağını bilseydi aday olmazdı, sonuç ortada. En son 2024 seçimlerini kazanamazsa siyasetten emekli olacağını beyan etti. Bizim Bolu'da seçimi kazanacağımızdan hiç şüphemiz yok.” dedi.

Tanju Özcan'ın geçmişte olduğu gibi lafını yutmaması durumunda emekli olacağını eden Durak, algı ile propaganda yapmakta mahir olduğunu söyledi Bayrakçı'yı algı oluşturmak için kullandığını öne sürdü. Durak, Bayrakçı'nın Bolu için yaptığı sözde anket sonucuna da atıfta bulunarak, “Eğer bu anket sonucu doğru çıkmazsa, kendisi anketçilikten(!) emekliliğe ayrılacak mı?” diye sordu.

 “ÖZCAN'IN BÜYÜK LAF EDİP YUTTUĞUNA ÇOKÇA ŞAHİTLİK ETTİK”

MHP Bolu Belediye Başkan Adayı Durak Hakan Bayrakçı’ya yaptığı bu anket sonucu doğru çıkmaz ise emekli olup olmayacağını sorarak; “Biz Bolulular olarak Tanju Özcan'ın büyük laf edip yuttuğuna çokça şahitlik ettik. Sayın Cumhurbaşkanı tekrar seçilirse %100 kazanacağını bilse aday olmayacaktı, sonuç ortada. En son 2024 seçimlerini kazanamaz ise siyasetten emekli olacağını canlı yayında beyan etti. Bizim Bolu'da seçimi kazanacağımızdan hiç şüphemiz yok.

“PROPAGANDA YAPMAKTA HER ZAMANKİ GİBİ ÇOK MAHİR”

Tanju Özcan da geçmişte yaptığı gibi lafını yutmaz ise emekli olmuş olacak. Aslında bu bizim çok da konumuz değil. Ancak Tanju Özcan algı ile propaganda yapmakta her zamanki gibi çok mahir. Bu sefer de algı yaratmak için sahneye Hakan Bayrakçı'yı çıkarmış. Hakan Bayrakçı'nın Büyükşehir anketlerinin arasına Bolu için yaptığı sözde anketi sıkıştırarak Tanju Özcan'ın %56,2 ile kazanacağını, bizim de %10,2 oranında oy alacağımızı iddia etmiş. O zaman soruyorum: Hakan Bayrakçı'nın bu sözde anket sonucu doğru çıkmaz ise kendisi yaptığı anketçilikten(!) emekliliğe ayrılacak mı?” şeklinde konuştu.

Editör: Oğuzhan EKE