(HABER MERKEZİ)- Tarım Kredi Kooperatif markette yine kapış kapış gidecek bomba bir indirim kampanyası başladı. Yeni listede ayçiçek yağı peynir yumurta toz şeker gibi birçok ürün var.

Tarım Kredi Kooperatif marketlerde birbirinden farklı yüzlerce çeşit üründe dev indirim fırsatı var. Ramazan ayına özel fiyatları sabit beyan Tarım Kredi marketlerde özellikle ayçiçek yağı peynir yumurta toz şeker gibi ürünler indirimli fiyatları ile dikkatleri üzerine topluyor. Tarım Kredi marketin yeni kampanyasında fiyat listesi belli oldu. Peki Tarım Kredi de hangi ürünler indirimde? Tarım Kredi indirimli fiyat listesi ve detaylar haberimizde…

TARIM KREDİ MARKET RAMAZAN AYINA ÖZEL FİYATLARI SABİTLEDİ

Tarım Kredi Kooperatif Market Ramazan ayına özel yeni kampanyası ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Bayrama kadar Tarım Kredi de tüm ürünlerin fiyatları sabitlendi. Ayrıca Buna ek olarak Tarım Kredi marketin ekstra indirim fırsatları da var. Türkiye’nin en büyük market zincirlerinden biri olma yolunda ilerleyen Tarım Kredi Kooperatif marketlerde ayçiçek yağı peynir yumurta ve toz şeker gibi ürünlerde ay sonuna kadar indirim başladı.

TARIM KREDİ MARKET İNDİRİMLİ ÜRÜN LİSTESİ

Uzun zamandan beri kar amaca götürmeden satış yapan Tarım Kredi Kooperatifi marketler ay sonuna kadar da birçok üründe sabit fiyat uygulaması yapıyor. Tarım kredinin özellikle ayçiçek yağı fiyatları, toz şeker fiyatları yumurta fiyatları ve peynir fiyatları dikkat çekiyor.

Tarım Kredi markette 31 Mart tarihine kadar geçerli indirim fırsatları şöyle:

TK markalı olgunlaştırılmış üç dilim peynir: 125 TL

TK markalı olgunlaştırılmış beyaz peynir: 125 TL

TK markalı olgunlaştırılmış üç dilim peynir (Keçi ve inek sütü karışımı – Koyun ve inek sütü karışımı): 129,90 TL

TK markalı olgunlaştırılmış beyaz peynir (Tam yağlı inek sütünden yapılmış): 210 TL

Tarım Kredi 5 litre ayçiçek yağı 185 TL

Türkiye genelinde bulunan şube sayısını her geçen gün arttıran Tarım Kredi marketin indirimli ürünleri stoklarla sınırlı olarak raflara ulaşıyor. Kapış kapış giden indirim kampanyalarını değerlendirmek isteyenler en yakın Tarım Kredi marketi en kısa sürede uğramayı İhmal etmesin.

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ