(HABER: BURHAN YEŞİLTAŞ-FAHRİ GÜNDÜZ)- U14 Play-Off karşılaşmalarında Esra Sosysal Gençlik takımı rüzgarı esti. Play-off karşılaşmalarını başarı ile tamamlayıp Bolu şampiyonu olan Esra Soysal Gençlik futbol takımı ilimizi Türkiye şampiyonası gruplarında temsil edecek.

İlimizin genç yetenekli teknik adamlarından olan İlker Yılmaz, Esra Soysal Gençlik takımı ile sezona başlamasının ardından ilk sezonunu şampiyonlukla taçlandırdı.

Boluspor alt yapısında yıllarca görev yaptıktan sonra sezon başında Boluspor ile yollarını ayrılması sonrası yeni takımı ile sahaya çıkan İlker Yılmaz, U14 liginde takımını şampiyonluğa taşırken, Esra Soysal Gençlik takımının da ilk şampiyonluğu oldu.

Esra Soysal Gençlik futbol takımı play-off karşılaşmalarında rakiplerini bir bir geride bırakarak müthiş bir şampiyonluğa imza attı. Grup karşılaşmalarında sadece bir beraberlik alarak play-off oynamaya hak kazanan Esra soysal Gençlik, play-off karşılaşmalarında  beraberlik ve yenilgi almazken bitime bir hafta kala  şampiyon olarak adını yazdırdı.

Türkiye Şampiyonası grup maçlarına gitmeye hazırlanan olan Esra soysal futbol takımı ilimizi temsil edecek.

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ