14 Mayıs’ta yapılacak olan 13. Cumhurbaşkanlığı ve 28’nci dönem milletvekilliği seçimlerinde Ak Parti’den milletvekili aday adayı olan İsa Özcan, basın toplantısı düzenledi. Özcan; “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde ‘Türkiye Yüzyılı’ vizyonu içerisinde yer alıp inandığım yolda yürüyerek ülkeme ve memleketime hizmet etmek için AK Parti bünyesinde aday adaylığı başvurumu yapmış bulunmaktayım”  dedi.

HABER: ASLI AKIŞ

AK Parti’den bir milletvekili aday adayı daha belli oldu. Bolu Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü'nde memur olarak görev yapan eski Başkan Yardımcılarından İsa Özcan da istifa etti ve milletvekilliği aday adaylığı yarışında “bende varım” diyerek açıklamada bulundu.

İsa Özcan, geçtiğimiz hafta basın açıklaması yapacağı gün Bolu’da yaşanan depremi anımsatarak; “Biliyorsunuz ki geçen hafta Perşembe günü basın açıklaması yapacaktım. Basın açıklaması sırasında Bolu’muzda bir deprem meydana geldi. Allahlım hiçbir zaman Bolu’muzda ve ülkemizde deprem felaketi yaşatmasın. Biliyorsunuz ki 11 ilimizi vuran deprem ve 2 ilimizde de sel felaketi meydana geldi. Buralarda hayatlarını kaybedenlere Allah’tan rahmet, ailelerine de sabırlar diliyorum” dedi.

“HALKA HİZMET, HAKKA HİZMETTİR PRENSİBİYLE HİZMET ETTİM”

Halka hizmet hakka hizmet prensibiyle kimseyi ötekileştirmeden Bolu’ya hizmet ettiğini dile getiren İsa Özcan, “1992 yılında devlet memuriyet hayatıma başladım.  2003 yılında Bolu Belediyesi’nin çeşitli birimlerinde görev yaparak Bolu insanına hizmet ettim. Halka hizmet, Hakka hizmettir prensibiyle yediden yetmiş bütün Bolu insanlarına severek, heyecanlı bir şekilde ve ötekileştirmeden sürekli yardımda bulundum ve hizmet ettim. Bu olaylara bir yıl içinde annemin rahatsızlıkları, kanser tedavileri, yaşı da 84 yaşında olduğu için bütün işlerimi gücümü bırakaraktan anneme adadım. Yaşı da yaşlı olduğu için annemin tedavi süreci sonuçlandı. Şuan da yatağa bağımlı olarak hayatına devam ediyor. O da beni gerçekten çok üzüyor. Bilindiği üzere tarihimizin en önemli seçimlerinden bir tanesine adım adım yaklaşıyoruz.”  İfadelerini kullandı.

“TÜRKİYE YÜZYILI VİZYONU İÇERİSİNDE YOL YÜRÜYECEĞİM”

Özcan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde ‘Türkiye Yüzyılı’ vizyonu içerisinde yol yürümek istediğini belirterek; “2023 Cumhurbaşkanlığı seçimleri, ülkemizin hem bugünkü hem de yarını için büyük önem arz ediyor. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde ‘Türkiye Yüzyılı’ vizyonu içerisinde yer alıp inandığım yolda yürüyerek ülkeme ve memleketime hizmet etmek için AK Parti bünyesinde aday adaylığı başvurumu yapmış bulunmaktayım. İlk siyasi üyeliğimi de AK Parti’ye yaptım onu da bildiriyim çünkü devlet memuruydum, devlet memurunun siyasetle işi olmaz. Çıkmış olduğum bu kutlu yolda tarafıma gösterilen bu teveccüh, sırtlanmış olduğum yükün sorumluğunu daha da arttırıyor. Bu duygu ve düşüncelerle hepinize bir kez daha saygılarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ