(Haber: Oğuzhan Eke) - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bolu Milletvekili İsmail Akgül, Bolu’ya gerçekleştirilen bakan ziyaretlerine dair, “Sayın Bakanlarımızın verdiği her sözün peşinde olacağız” dedi. 

Bolu Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ve Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır Bolu’yu ziyaret etti. Ziyaretlerde bakanlar tarafından hastane ve yeni stadyum sözü verildi. Bolu gündeminden düşmeyen sözlere dair Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Milletvekili İsmail Akgül, sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.

Paylaşımında Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak ile olan fotoğrafına yer verdi. Fotoğraf ile Genel Başkan Bahçeli’nin, partisinin Bolu teşkilatının yanında olduğu ifade edildi.

Akgül, söz verilen yatırımların peşini bırakmayacaklarını ifade ederek, “Seçimden sonra Bolu’ya gelen Sayın Bakanlarımızın verdiği her sözün peşinde olacağız. İnşallah seçim sonuna kadar Ulaştırma Bakanımız ve bir kaç Bakan daha Bolu’ya gelerek söz verir. Biz de gider alacağımızı alırız” açıklamasını yaptı. 

Editör: Ebru Buket EKE