AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, Mudurnu’daki 4. Etap TOKİ konutlarının ödeme planları hakkında açıklamada bulundu. Küpçü; “Mudurnu’daki 4. Etap TOKİ ile ilgili bir hassasiyet vardı. Şubat ayı itibariyle ödemelerin başlaması gerekiyordu. Bizde görüşme yaptık Haziran ayına kadar ertelettirdik” dedi.

 Haber: Aslı Akış

 31 Mart yerel seçimleri kapsamında AK Parti Milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü, İl Başkanı Nurettin Doğanay, Mudurnu Belediye Başkan adayı Vedat Özkan, il, ilçe teşkilatları ile birlikte Mudurnu’da esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.

Milletvekili Fehmi Küpçü; Mudurnu’daki 4. Etap TOKİ konutları hak sahiplerine ödemeler konusunda yaşanan sorunun çözüldüğünü duyurdu.

Fehmi Küpçü, daha iyi hizmet edebilmek için hassasiyet ile hareket ettiklerini belirterek; “Mudurnu’daki 4. Etap TOKİ ile ilgili bir hassasiyet vardı. Şubat ayı itibariyle ödemelerin başlaması gerekiyordu.  Buna ilişkin buradaki hemşerilerimizin bir kısmı sözleşme imzalamışlardı. Bu hassasiyeti AK Parti ailesine ilettiler. Bizde bir görüşme yaptık. İnşallah Haziran ayına kadar ertelettirdik. Haziran ayından sonra ödemeler başlamış olacak. Bizim derdimiz hem Mudurnu için hayırlı hizmetleri yapabilmek hem karakteri, ruhu, maneviyatı olan bu şehre daha iyi hizmet edebilmek. Bu hassasiyet ile hareket ediyoruz” diye konuştu.

 “EN KISA SÜREDE HASTANEMİZ DEVREYE GİRECEK”

Mudurnu’da da hastane hizmetinin de devreye gireceğini ifade eden Küpçü; “Belediye başkan adayımız Vedat abinin bu sürece ilişkin bir sürü güzel hayırlı hizmetleri olacak inşallah. CHP’li, AK Partili ya da diğer siyasi partilerden diye hükümetimiz, iktidarımız, idare hiçbir ayrım yapmıyor. Bundan 8 yıl önce bu hastanenin parası buraya ayrılmıştı. Yine aynı şekilde Mengen, Göynüğe ayrılmıştı. Mengen belediyesi o gün AK Parti belediyesi idi. AK Parti belediyeleri milletinden gelen talebi hemen yer gösterip değerlendirdiği için parası hazır olan, yatırım programına alınmış olan hastanelerimiz Mengen ve Göynük’ü de bitirdik. Mudurnu’da maalesef bitirtemedik. Buna çok üzülüyoruz. Derdimiz burada siyaset yapıp belediye başkanımız eleştirmek değil ama o hayırlı hizmet geldiğinde de belediye hemen o hastane arazisini tahsil etmekle mükellef.  AK Parti ve Arzu vekilimin de gayretleri ile inşallah o il özel idaresi üzerinden parası hazır olan hastane hizmetimiz de devreye girecek” şeklinde konuştu.

“BİZİM DERDİMİZ TAŞ ÜSTÜNE TAŞ KOYABİLMEK”

Mudurnu’nun önemli bir coğrafya olduğunun altını çizen küpçü; “Bolu’da Türkmenlerin ilk yerleştiği yerlerden bir tanesi Mudurnu. Biz Mudurnu da AK Parti ailesi olarak güçlü bir şekilde hizmet etmek istiyoruz. Genel hizmetlerin dışında yerelde de yolu, parke taşı, otoparkı olan, arastası yapılacak olan ak partinin, kültür bakanlığının verdiği katkı ile restorasyonu yapılacak olan şehri daha da güzel hale getirmeye çalışıyoruz. Buradaki takdir milletimizindir. Biz o kanaate de saygı duyuyoruz. Tekrar altını çizerek söylüyoruz bizim derdimiz bir şeyler yapabilmek. Taşın üstüne taş koyabilmek” ifadelerini kullandı.

“MUDURNU’MUZA PAZAR YERİ İNŞALLAH HAYIRLI OLACAK”  

Milletvekili Fehmi Küpçü’ nün ardından konuşan İl Başkanı Nurettin Doğanay ise; “Bizim ve Vedat ağabeyimizin en önemli projelerinden bir tanesi Pazar yerine katlı otopark yapıp, üstünün kapatıp Pazar esnafımızın kapalı, sıcak bir ortamda ürün satışlarını yapacak olmalarını sağlamak. Mudurnu’muza Pazar yeri inşallah hayırlı olacak” diye konuştu.

 

Editör: TE Bilisim