Milliyetçi Hareket Partisi Bolu 1.sıra milletvekili adayı İsmail Akgül, Karaköy’de düzenlenen iftar programının ardından Mehmet Akif Ersoy Bulvarı üzerinde bulunan kafe ve restoranları ziyaret etti.

Haber Merkezi

14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve 28.dönem Milletvekilliği seçimleri öncesi Milliyetçi Hareket Partisi Bolu 1.sıra milletvekili adayı İsmail Akgül, çalışmalarına devam ediyor.

Akgül, Karaköy’de düzenlenen iftarda vatandaşlarla bir araya geldi. İftarın ardından Mehmet Akif Ersoy Bulvarı üzerinde bulunan kafe ve restoranları ziyaret eden Akgül, vatandaşlarla sohbet etti. Bolulu hemşehrilerine teşekkür eden Akgül, 14 Mayıs seçimlerinde hem Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hem de Milliyetçi Hareket Partisi’ne destek istedi.

Akgül’e bu ziyaretlerinde Milliyetçi Hareket Partisi Bolu 3.sıra milletvekili adayı Muhittin Özel ile il ve ilçe yöneticileri eşlik etti.

ismail-akgül (12)ismail-akgül (10)ismail-akgül (9)ismail-akgül (8)ismail-akgül (7)ismail-akgül (6)ismail-akgül (4)ismail-akgül (5)ismail-akgül (3)ismail-akgül (2)ismail-akgül (1)

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ