(HABER: ASLI AKIŞ) -Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Milletvekili İsmail Akgül, MHP Bolu İl Başkanı İlhan Durak, Merkez İlçe Başkanı Hakan Aydın, Ülkü Ocakları Başkanı Cihan Özkalem ile yerel ve ulusal basın kuruluşlarının temsilcileri yoğun gündemin ardından stres atmak amacıyla Paintball oynadı. Çekişmeye sahne olan karşılaşmada dostluk kazandı.

Bolu Gazeteciler ve Yazarlar Derneğinin yerel ve ulusal basın kuruluşlarının temsilcileri, haberlerin verdiği stresten kurtulmak için Paintball sahasında Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili İsmail Akgül, MHP Bolu İl Başkanı İlhan Durak, Merkez İlçe Başkanı Hakan Aydın ve Ülkü Ocakları Başkanı Cihan Özkalem ile bir araya geldi.

Yukarı Civril Köyü Mevkinde Pars Paintbal sahasında bir araya gelen basın mensupları ve MHP teşkilatı 6’şar kişiden oluşan siyah ve yeşil olmak üzere iki takım kurdu.

Oldukça neşeli geçen Pars Paintbal sahasında basın çalışanları gönüllerince eğlendi.

KAZANAN SİYAH TAKIM

6’şar kişilik iki takım arasında yaşanan kıyasıya mücadelede galip gelen taraf siyah takım olsa da dostluğun kazandığı bir mücadele oldu. Güzel bir takım kurarak yeşil takımı 5-0 yenen siyah takım müsabakanın galibi oldu.

PAİNTBALL müsabakasına;  Anadolu Ajansı Muhabirleri Mehmet Emin Gürbüz, Zafer Göder, DHA Bölge Sorumlusu Murat Küçük, İHA Bolu Temsilcisi Enes Özkan, Köroğlu Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Burhan Yeşiltaş, sayfa tasarımcısı Ebru Buket Eke, Bolu Köroğlu TV Muhabirleri Aslı Akış, Nilay Çelik, Köroğlu Gazetesi İnternet Sitesi Yazı İşleri Müdürü Oğuzhan Eke, Bolu Takip Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mehmet Ali Atalay, Bolu Takip Gazetesi Muhabiri Faruk Çidem katıldı. 

Editör: Ebru Buket EKE